🔥İndirim 5070 TI-7800X3D 89.999

Hocam nzxt güç kaynağı olarak bilinen bir marka neden güvenmeyeyim ki
Konudaki sistemi almayı düşünüyorsunuz ve positif yorumlar arıyor gibi duruyorsunuz ama bence bu sistemi 10K daha koyup çok daha iyi toplayabilir, bu tarz sitelerin toplama sistemlere 2.el mi 0 mı koyduğu belli olmayan ürünlere bu kadar para vermezsiniz, kaldı ki ürünler kaliteli bile değil.

Bu sistemle kıyaslarsak hangisi beyler?

Genel parça kalitesi olarak bu sistem fersah fersah daha iyi. 14900F i fazla hafife alıyor insanlar, 7800x3D den çok da geride bir oyun performansı yok ama çoklu işlem gücünde 9950X ile aynı güçte. Anakartı daha iyi, ramleri daha iyi, sıvı soğutma çok çok daha iyi, kasa tartışılır ama şahsen H5 flow u tercih etmezdim hem üstte 360mm desteği yok hem kutu gibi hem de 2 tane fan ile geliyor yani en az 2-3 fan daha masrafın var.

5070 Ti dışında itopyadaki sistemin en ufak bir artısı yok ama eksisi çok.

Edit: şahsen vatandaki sistemi alır illa da 5070 Ti istiyorsam da kapalı kutu şekilde 5070 i okutur üstüne 10K ekler 5070 Ti a geçerim. 2.elde kapalı kutu 42-43 e 5070 Ti lar dolaşıyor.

Konudaki sistemi almayı düşünüyorsunuz ve positif yorumlar arıyor gibi duruyorsunuz ama bence bu sistemi 10K daha koyup çok daha iyi toplayabilir, bu tarz sitelerin toplama sistemlere 2.el mi 0 mı koyduğu belli olmayan ürünlere bu kadar para vermezsiniz, kaldı ki ürünler kaliteli bile değil.
Hocam siz de haklısınız
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam siz de haklısınız

Şu an toplarız, benzer fiyatlara toplarız diyen arkadaşların iddiasını kanıtlamasını bekliyorum ben şahsen. Olabilir de çünkü. Bilmediğimiz bir şeyler vardır belki.

İndirim kovalayarak toplardık aslında diyen arkadaşların durumunu hiç anlamıyorum zaten. 5 - 10 yılda bir 20 dakika gerçekleşen bir ram satışı için alsak toplayabilirdik diyenler var.

Sanki itopya da vatanın 8.000 TL'ye sattığı 32 gb ramlerden, 44.000 TL'ye ekran kartlarından satın almış da bu sistemde satışa koymuş gibi bir fiyatlandırma var bu sistem özelinde ama arkadaşalar yine de aynı fiyatlara toplayabileceğini söylemekteler. Ben de merak etmekteyim.

İddiasını kanıtlamak için topladığı sistemlerin fotoğraflarını atanlar var ama toplar mısın benzer sistem parçalarını aynı fiyatlara biz de bilgilenelim deyince sistem paylaşan yok.

Anakart: MSI B850M-G = 5359 TL
İşlemci: 7800x3D ( Şahsen 9700x Alırdım ben) = 15028 TL
Ram: Patriot 6000 mhz CL30 16x2=11413x2= 22826 TL
SSD: Corsair MP600 Pro (Phison E18 kontrolcü mevcut DRAM'li model) = 7500 TL
Soğutucu: Phantom Spirit 120SE (Peerless Assasin 120 SE de tercih edilebilir) = 2850 TL
Ekran Kartı: Gainward Phoenix S - GS 5070 Ti= 48.000 TL
PSU: Seçenek 1 - Corsair RM850e (B yada B+ Tier)= 6900 TL
Seçenek 2 - MSI MPG A850GS (A Tier) = 8100 TL
Seçenek 3 - Corsair RM850x (A+ Tier) = 9000 TL bu 3üde iyi güç kaynakları bütçenize göre seçebilirsiniz.
Birde herhangi orta segment bir kasa eklerseniz 115.000 TL civarı bir şey oluyo. Ama dikkat çekmek istediğim nokta herhangi bir kampanya indirim hiç bişey yapmadan her parçası A kalite ( Belki anakart daha iyi alınabilirdi). Sadece incehesaptaki gaming gecesini ve vatanın anlık indirimlerini takip etseniz 15 20 Bin TL daha ucuza toplayabilirsiniz.

• Beğen
Reaksiyonlar: AMYG
her sistem fırsat konusunda sidik yarıştırma olmak zorunda mı yahu.

Şu an toplarız, benzer fiyatlara toplarız diyen arkadaşların iddiasını kanıtlamasını bekliyorum ben şahsen. Olabilir de çünkü. Bilmediğimiz bir şeyler vardır belki.

İndirim kovalayarak toplardık aslında diyen arkadaşların durumunu hiç anlamıyorum zaten. 5 - 10 yılda bir 20 dakika gerçekleşen bir ram satışı için alsak toplayabilirdik diyenler var.

Sanki itopya da vatanın 8.000 TL'ye sattığı 32 gb ramlerden, 44.000 TL'ye ekran kartlarından satın almış da bu sistemde satışa koymuş gibi bir fiyatlandırma var bu sistem özelinde ama arkadaşalar yine de aynı fiyatlara toplayabileceğini söylemekteler. Ben de merak etmekteyim.

İddiasını kanıtlamak için topladığı sistemlerin fotoğraflarını atanlar var ama toplar mısın benzer sistem parçalarını aynı fiyatlara biz de bilgilenelim deyince sistem paylaşan yok.
Ram indirimi konusunda haklısınız belki bir avuç insan alabildi sadece. Fakat 7800x3D neredeyse her hafta yada 2 haftada bir 13 bandına düşüyor. Kaliteli güç kaynakları gece vatanın mobil uygulamasına özel sürekli düşüyor. Kaliteli Anakartlar sürekli vatanda indirime giriyor. Ekran kartları aynı şekilde vatanda ben kendim takip ettim sürekli 5070Ti lar 45e satıldı hatta bir keresinde 41e düştüğünü gördüm. 59a 5080 gördüm. Sıvı soğutmaya ihtiyacımız yok kaliteli hava soğutma yeterli. Ben 90a toplayabileceğimi iddia etmiyorum fakat 10 15 Bin TL fark verilerek kafamın rahat olmasını tercih ederim. Kaldı ki haricen aldığımız parçaların çoğunda 6 taksit imkanı oluyor.

her sistem fırsat konusunda sidik yarıştırma olmak zorunda mı yahu.
Ona anlam veremedim 5070ti 0 ı şuan 47-48 felan işlemci zira 15 bandında dolaşıyor 32gb Ramler 16-18 den başlıyor(ikinci elde) m2 ler bile 6-7k olmuş ben 2tb ssd yi 5.5k ya almıştım kioxia pro 5.5k ydı indirim bitti erttesi gün aldım 5k ya düştü sonra

konudaki sistemde anakart ve gpu kötü ama diğerleri gayet okey. Ben asla bu bütçelerde bir windforce tercih etmezdim. fiyat hakkında yorum yapmıyorum artık takip edemiyorum. en son ben 5070ti-7700 sistemi 60k'ya almıştım 32gb ram ile ondan sonra fiyatları takip edemedim

Ram indirimi konusunda haklısınız belki bir avuç insan alabildi sadece. Fakat 7800x3D neredeyse her hafta yada 2 haftada bir 13 bandına düşüyor. Kaliteli güç kaynakları gece vatanın mobil uygulamasına özel sürekli düşüyor. Kaliteli Anakartlar sürekli vatanda indirime giriyor. Ekran kartları aynı şekilde vatanda ben kendim takip ettim sürekli 5070Ti lar 45e satıldı hatta bir keresinde 41e düştüğünü gördüm. 59a 5080 gördüm. Sıvı soğutmaya ihtiyacımız yok kaliteli hava soğutma yeterli. Ben 90a toplayabileceğimi iddia etmiyorum fakat 10 15 Bin TL fark verilerek kafamın rahat olmasını tercih ederim. Kaldı ki haricen aldığımız parçaların çoğunda 6 taksit imkanı oluyor.
Bu kısımda haklısınız hocam ama 10-15k az para değil dedikleriniz bir çoğu doğru ama yazın indirim kovalamayacaksanız ve Ram durumu belliyken yarını planlamak riskli bir karar

konudaki sistemde anakart ve gpu kötü ama diğerleri gayet okey. Ben asla bu bütçelerde bir windforce tercih etmezdim. fiyat hakkında yorum yapmıyorum artık takip edemiyorum. en son ben 5070ti-7700 sistemi 60k'ya almıştım 32gb ram ile ondan sonra fiyatları takip edemedim
55k ya 5070ti sistem felan topluyordu insanlar ben 6k ya klevv 2x16 Ram aldım beyaz

Hocam fiyatlar çok değişti maalesef. Sadece ekran kartı 50k neredeyse. O fiyatlara şuan mümkün değil. Konudan bağımsız monitörünüzden memnun musunuz almayı düşünüyorum da

Bu kısımda haklısınız hocam ama 10-15k az para değil dedikleriniz bir çoğu doğru ama yazın indirim kovalamayacaksanız ve Ram durumu belliyken yarını planlamak riskli bir karar

55k ya 5070ti sistem felan topluyordu insanlar ben 6k ya klevv 2x16 Ram aldım beyaz
Yani 5070Ti yerine 9070XT tercih edilirse 10 15 Bin oradan tasarruf edebiliyoruz. Ama illa NVIDIA olsun derseniz ben 5070 alırdım yinede yan parçaları kaliteli almaya özen gösterirdim. Yarım yamalak 5070Ti dansa tam bir 5070 tercih ederim

Hocam fiyatlar çok değişti maalesef. Sadece ekran kartı 50k neredeyse. O fiyatlara şuan mümkün değil. Konudan bağımsız monitörünüzden memnun musunuz almayı düşünüyorum da

Tam olarak onu söylüyorum. Bu sistem özelindeki fiyatlandırma sanki tüm parçalar indirimli bir fiyatlandırmanın ürünüymüş de oem paket halinde satılıyormuş gibi. Aksi varsa kanıtlar mısın dedim arkadaşlara. Muhtemelen uğraştılar. Toplayamadılar. Cevap vermemeyi tercih ettiler. İntel bir sistem alırdım veya daha kalite parçalar tercih ederek 15-20 bin daha pahalıya alırdım farklı bir durumun konusu, bu sistemin aynısını şu an aynı fiyata toplarım farklı bir durumun konusu. Benim ricam sistemin aynısını şu an aynı fiyatlara toplayabilirim bunu almanıza gerek yok diyenlerin iddialarını kanıtlayabilmeleri.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,564
Üyeler
190,764
Son üye
tariksell
Geri