9070 ekran kartını 9060xt kablolarıyla bağlasam olur mu

Zarafel

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
290
9070 ekran kartım geldi ama içinden kablo çıkmadı (outlet ürün) 9060xt yi bağladığım kablolarla bağlasam 9070 i sıkıntı olur mu

bilen varsa acil desteğe ihtiyacım var

9070 ekran kartım geldi ama içinden kablo çıkmadı (outlet ürün) 9060xt yi bağladığım kablolarla bağlasam 9070 i sıkıntı olur mu
Ekran kartından kablo çıkmıyor zaten. Psu dan gelen 6+2 pinli kablolarla bağlayacaksın.

bilen varsa acil desteğe ihtiyacım var
Kablosu derken display port, hdmi falan mı diyorsun yoksa güç bağlantısı olan 6+2 girişleri mi? Gpu kutudan çıkmıyor zaten vhpwr degilse tabi

Ekran kartindan güç kablosu da cikmaz hdmi da cikmaz ki zaten

Kablosu derken display port, hdmi falan mı diyorsun yoksa güç bağlantısı olan 6+2 girişleri mi? Gpu kutudan çıkmıyor zaten vhpwr degilse tabi
Ekran kartindan güç kablosu da cikmaz hdmi da cikmaz ki zaten
Ekran kartından kablo çıkmıyor zaten. Psu dan gelen 6+2 pinli kablolarla bağlayacaksın.
6+2 Dediniz ya gemini bu ekran kartı 16 pinli dedi ondan sordum ben anlamıyorum çok bu pin mevzusundan gemini a soruyom

6+2 Dediniz ya gemini bu ekran kartı 16 pinli dedi ondan sordum ben anlamıyorum çok bu pin mevzusundan gemini a soruyom
Ekran kartının üzerinde o zaman 2 tane 8 pin girişi var. Psu dan 2 tane 6+2 pinli kablodan takacaksın. Ama tek kablo üzerinde çift kafalı olan kabloyu 2 sokete takma. O zaman gelen gücü 2 ye bölersin

Anlamıyorsan hemen takma o iki kart arasinda yaklaşık 150w fark var. Psun kac watt, 2 farklı 6+2 kablosu var mı, tek 6+2 den yeterli gücü verebiliyor mu bi kontrol et.

Ekran kartının üzerinde o zaman 2 tane 8 pin girişi var. Psu dan 2 tane 6+2 pinli kablodan takacaksın. Ama tek kablo üzerinde çift kafalı olan kabloyu 2 sokete takma. O zaman gelen gücü 2 ye bölersin
akşam takıcam bu gücü ikiye bölme muhabbetini tam anlamadım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kral sattın mi 9060 ı
hayır daha ilana koymadım akşam yeni kartı çalıştırim sıkıntı olmadan ilana öyle koyucam

akşam takıcam bu gücü ikiye bölme muhabbetini tam anlamadım
6+2 pin gpu kabloları genellikle iki kafali seklinde gelir. Ekran kartına yetismezse diye uzatma olarak kullanılır. Psu dan çıkan her bir cpu yada gpu kablosu ortalama 150 w güç destekler.
Eger sen örneğin 250 w isteyen bir ekran kartına, psu dan 2 ayrı cikan 6+2 gpu kullanmaz, tek kir gpu kablosunu ucundaki 2 kafayı takarsan 150 w kablo ile beslemeye çalışırsın. Yani sonuçta ekran kartı full yükte 250w isteyip en fazla 150-160w verirsen ekran kartının pin soketleri aşırı ısınıp yakarsın. O yuzden psu dan iki ayrı kablo gelecek. Unutma

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,200,304
Üyeler
190,726
Son üye
clips
Geri