Ekran kartından kablo çıkmıyor zaten. Psu dan gelen 6+2 pinli kablolarla bağlayacaksın.9070 ekran kartım geldi ama içinden kablo çıkmadı (outlet ürün) 9060xt yi bağladığım kablolarla bağlasam 9070 i sıkıntı olur mu
Kablosu derken display port, hdmi falan mı diyorsun yoksa güç bağlantısı olan 6+2 girişleri mi? Gpu kutudan çıkmıyor zaten vhpwr degilse tabibilen varsa acil desteğe ihtiyacım var
Kablosu derken display port, hdmi falan mı diyorsun yoksa güç bağlantısı olan 6+2 girişleri mi? Gpu kutudan çıkmıyor zaten vhpwr degilse tabi
Ekran kartindan güç kablosu da cikmaz hdmi da cikmaz ki zaten
6+2 Dediniz ya gemini bu ekran kartı 16 pinli dedi ondan sordum ben anlamıyorum çok bu pin mevzusundan gemini a soruyomEkran kartından kablo çıkmıyor zaten. Psu dan gelen 6+2 pinli kablolarla bağlayacaksın.
Ekran kartının üzerinde o zaman 2 tane 8 pin girişi var. Psu dan 2 tane 6+2 pinli kablodan takacaksın. Ama tek kablo üzerinde çift kafalı olan kabloyu 2 sokete takma. O zaman gelen gücü 2 ye bölersin6+2 Dediniz ya gemini bu ekran kartı 16 pinli dedi ondan sordum ben anlamıyorum çok bu pin mevzusundan gemini a soruyom
Anlamıyorsan hemen takma o iki kart arasinda yaklaşık 150w fark var. Psun kac watt, 2 farklı 6+2 kablosu var mı, tek 6+2 den yeterli gücü verebiliyor mu bi kontrol et.6+2 Dediniz ya gemini bu ekran kartı 16 pinli dedi ondan sordum ben anlamıyorum çok bu pin mevzusundan gemini a soruyom
Kral sattın mi 9060 ı6+2 Dediniz ya gemini bu ekran kartı 16 pinli dedi ondan sordum ben anlamıyorum çok bu pin mevzusundan gemini a soruyom
akşam takıcam bu gücü ikiye bölme muhabbetini tam anlamadımEkran kartının üzerinde o zaman 2 tane 8 pin girişi var. Psu dan 2 tane 6+2 pinli kablodan takacaksın. Ama tek kablo üzerinde çift kafalı olan kabloyu 2 sokete takma. O zaman gelen gücü 2 ye bölersin
hayır daha ilana koymadım akşam yeni kartı çalıştırim sıkıntı olmadan ilana öyle koyucamKral sattın mi 9060 ı
6+2 pin gpu kabloları genellikle iki kafali seklinde gelir. Ekran kartına yetismezse diye uzatma olarak kullanılır. Psu dan çıkan her bir cpu yada gpu kablosu ortalama 150 w güç destekler.akşam takıcam bu gücü ikiye bölme muhabbetini tam anlamadım