firsatgamingx
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 3,357
Doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar.https://www.amazon.com.tr/gp/product/B0F1NLJBDF/ref=ox_sc_act_title_1?smid=A215JX4S9CANSO&psc=1
Toshiba Canvio Gaming 4TB 2,5" USB 3.2 Gen-1 Taşınabilir HDD - Siyah HDTX240EK3CA
6515.96 TEELEĞE
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Kanalin biri yeni paylasıyor
Not: 5 dk sonra paylasıyosunuz diyordum diye beni banladılar chatten
Kronik sorunları vardı sanırım bu modelin değil mi ?Samsung Odyssey G3 LS24DG302EUXUF 24" Oyuncu Monitörü, 1ms, VA, 180Hz, FreeSync Premium, HAS+Pivot, Eye Saver Mode, Flicker Free, Game Mode : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Samsung Odyssey G3 LS24DG302EUXUF 24" Oyuncu Monitörü, 1ms, VA, 180Hz, FreeSync Premium, HAS+Pivot, Eye Saver Mode, Flicker Free, Game Mode : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
Alıntıyı görüntüle
bilmiyorum hocamKronik sorunları vardı sanırım bu modelin değil mi ?
Dünyada alınabilecek en kötü monitörlerden ghostingin icadını bu monitör yapmışKronik sorunları vardı sanırım bu modelin değil mi ?
Öz Ghosting kralım vol 2Samsung Odyssey G3 LS24DG302EUXUF 24" Oyuncu Monitörü, 1ms, VA, 180Hz, FreeSync Premium, HAS+Pivot, Eye Saver Mode, Flicker Free, Game Mode : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Samsung Odyssey G3 LS24DG302EUXUF 24" Oyuncu Monitörü, 1ms, VA, 180Hz, FreeSync Premium, HAS+Pivot, Eye Saver Mode, Flicker Free, Game Mode : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
Alıntıyı görüntüle
duyduğuma göre önce viplere atıp ondan sonra normal üyelere atıyorlar iyi olanı kapamıyorsun her türlüArkadaşlar istemem yanlış mi bilmiyorum ama bu paylaşılan telegram gruplarını özelden atma şansı olan var mı
Hocam PC topluyorum bazen güzel şeyler geliyor bütçeme göre o yüzden dedim mesela dün a520 vardı uygunduda olmadı o sebeple yazmıştımduyduğuma göre önce viplere atıp ondan sonra normal üyelere atıyorlar iyi olanı kapamıyorsun her türlü
nasıl ulaşabilirizduyduğuma göre önce viplere atıp ondan sonra normal üyelere atıyorlar iyi olanı kapamıyorsun her türlü