Okula diyete yönelik ne hazırlayabilirim?

YØNDAİME

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
231
2 3 ayda yaklaşık 9 kilo verdim diyet + evde sporla sabahları kahvaltı yapamadığım için diyetim bozuluyor ama sabah yemezsem olmuyor 9.30 tam 15:30 a kadar aç kalıyorum sadece su okula meyveli yulaf falan hazırlasam yanınada protein bar haftanın 2 3 günü böyle yapsam diyete ve spora yardımcı olurmu veya instant oat alıp direk püre halinde değişik şeyler hazırlayabilirim sindirimi daha kolay olur hazımsızlık yapmaz

2 3 ayda yaklaşık 9 kilo verdim diyet + evde sporla sabahları kahvaltı yapamadığım için diyetim bozuluyor ama sabah yemezsem olmuyor 9.30 tam 15:30 a kadar aç kalıyorum sadece su okula meyveli yulaf falan hazırlasam yanınada protein bar haftanın 2 3 günü böyle yapsam diyete ve spora yardımcı olurmu veya instant oat alıp direk püre halinde değişik şeyler hazırlayabilirim sindirimi daha kolay olur hazımsızlık yapmaz
ben spora gitmediğim günlerde genelde sadece elma,muz veya kurutulmuş meyve götürürdüm yanınada biraz bademle ceviz alırdım sonrasında zaten eve gelince yerdim. Okuldan sonra spora gideceksem ise tavuklu salata hazırlıyordum son dersten önce yiyordum(biraz kokar o yüzden dışarıda ye millet rahatsız olmasın). Sabah kalkıp yapmaya üşenirsen dün geceden yapıp dolaba koyabilirsin.

Sabah kalkar kalkmaz yeme okulda 10.30 11 gibi kahvaltı yap öğle yemeği eve gidince sağlam ye akşam yeme en iyi program haci

Geri