24 DENE SONRA DÜNYA KUPASINDAYIZ!

sansi salvo

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
337
24 sene sonra ilk kez dünya kupasına girmeye hak kazandık. İzlemesi bile stresli maçtı hele Kosova’nın kapanıp kontraya çıkmaları çok korkutucuydu. Sonuç olarak Orkun’un asisti ve Keremin golüyle dünya kupasına girmeye hak kazandık. Sohbet muhabbet dönsün diye konuyu açmak istedim siz neler düşünüyorsunuz?

Futbola ilgimi uzun süre önce kaybettiğim için o zamanki heyecan bende yok. Şöyle bir ortamda insanları mutlu eden ne varsa gani gani devamının gelmesini isterim.

Futbola ilgimi uzun süre önce kaybettiğim için o zamanki heyecan bende yok. Şöyle bir ortamda insanları mutlu eden ne varsa gani gani devamının gelmesini isterim.

Bende öyle hocam lise zamanı her maçı takıp eder kritiğini yapardık çok zevkli zamanlardı. Ülke takımı olması ve uzun bir süre sonra kupaya katılmamız çok sevindirdi beni

Güzel maçtı izlerken eğlendim açıkcası ve en azından dünya kupasına çıkmamız bile beni heyecanlandırdı bu yıl takım tat veriyor

Biraz daha farkında olarak oynuyorlar oyunu sanki
O da var ama bence yıldız oyuncular da kurtardı bizi bence hocam. Kenan Yıldız mesela sürekli pozisyon yarattı. Genel orta saha kanat çok iyiydi hepsi iyiydi yani kordine oynadı ama forvet ve defansta iş yoktu bence. Kaleci uğurcan da çok iyiydi bu sene biraz da çıkmak istiyorlar gbiydi

GS maçları kadar konuşulmadı çok garip, izlenme oranlarıda yüksek değil.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,436
Üyeler
191,096
Son üye
alt0652
Geri