Yurtdışında Ram fiyatları düşüyor

ANtiQ08

80+ Gold
Reaksiyon skoru
1,738

100 dolarlık düşüş yapan markalardan felan bahsediyorlar sizce 250-300 dolar bandına düşer mi Ramler ülkemizde ne düşünüyorsunuz bu düşüşten bizde nasiplenir miyiz?

100 dolarlık düşüş yapan markalardan felan bahsediyorlar sizce 250-300 dolar bandına düşer mi Ramler ülkemizde ne düşünüyorsunuz bu düşüşten bizde nasiplenir miyiz?
er ya da geç düşer hocam 20k ram mi olur çok saçma

Aynen uzun süreden sonra fiyat grafiği aşağı evrilmis

Düşsünde hocam 5070ti-7800x3d sisteme 90k çekiyorlar 70-80k ya üst düzey parçalarla topluyorduk böyle kasaları

Vatan geçen boşuna mı bedava dağıttı? Bilgisayar piyasası böyledir; paraya ihtiyaçları olunca YouTube’daki kanallara “zam geliyor” diye servis haber yaptırırlar, 5-6 ay ne koparırsak sonra da düşer. Bizim bazı youtuber’lar “kötü haber, acı haber” başlıklı video attılar; ondan iki gün sonra fiyatlar 5 katına çıktı. DANIŞIKLI DÖVÜŞ BİTTİ GALİBA.

Vatan geçen boşuna mı bedava dağıttı? Bilgisayar piyasası böyledir; paraya ihtiyaçları olunca YouTube’daki kanallara “zam geliyor” diye servis haber yaptırırlar, 5-6 ay ne koparırsak sonra da düşer. Bizim bazı youtuber’lar “kötü haber, acı haber” başlıklı video attılar; ondan iki gün sonra fiyatlar 5 katına çıktı. DANIŞIKLI DÖVÜŞ BİTTİ GALİBA.
Google teknoloji geliştiriyor ai Ram kullanımını 32 bitten 3 bite düşürüp 6-8 kat arası daha hızlı ai yapabiliyorlar Ram ihtiyacı düşüyor bununda etkisi var ortada ürün yokken bu banda düşüyorsa gayet güzel
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Düşsünde 5070ti-7800x3d sisteme 90k çekiyorlar içim gidiyor

Takipte oldugum 16gb 6000mhz tek modül ram dün 15k idi. Suanki fiyatı 19k

Korona oldu zam
Çinde çip fabrikası yandı zam
Yapay zeka çıktı zam
Şimdi de İran savaşı…
Ben artık zam gelince şaşırmıyorum

Takipte oldugum 16gb 6000mhz tek modül ram dün 15k idi. Suanki fiyatı 19k
Bizimkiler ellerindekini satmadan indirim yapmazlar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi: