nerox
80+
- Reaksiyon skoru
- 79
yasadigim tek sorun var, bunun disinda hersey okey, o da sorun sayilmaz benim icin. kulaklik tekerlegini sona dayadigimda ses sola geciyor ve sag tarafta yuzde 20 civari bir azalma oluyor. yani tam seviyede ses esitligi bozuluyor. sol 100 iken sag 80 oluyor yani. ama kulakligin genel olarak sesi zaten epeyce yuksek bu yuzden tam seviyeye getirip bir santimetre tersine ceviriyorum ve belki de yuzde doksanbes oranda iki tarafi da kullaniyorum. yoksa fark ediliyor. tabi bu sorun kronik degil belki de benim tekeri son seviyeye zorlamamla da olmus olabilir sonradan farkettim cunku. ama bu sekilde kullanima alistim kulaklik mukemmel birsey kesinlikle deger, bundan iki yil once falan vatan babanin prime oldugu donemler manyak indirimler vardi. o hafta 1tb Kioxia m2ssd leri 1.5k civarina, bu razer barracuda x leri ise 1990tl ye almistik. O hafta forum vatandan beslendi mukemmel birseydi. Yani kulaklik guncel olarak 3.5-4 arasi eder. mikrofonu, sungerleri, kumas padleri falan super valla oyle kirilacak bir malzeme de yok bahsettikleri kirilan model ana seri Barracudadir, ama bu mikrofonlu X modeli ve alinir.