Hocam Bluetooth ile bağlanınca Av.Error: 0.9 yada 1.0 1.1 oluyor bende sizde oluyormu acabaAlıntıyı görüntüle
kalibrasyon müthiş
Hocam Bluetooth ile bağlanınca Av.Error: 0.9 yada 1.0 1.1 oluyor bende sizde oluyormu acabaAlıntıyı görüntüle
kalibrasyon müthiş
1100 lira fiyat bandı için en dolu cihazdı. Butonların ses çıkarmasının sebebi mikro switch olmaları, bu arıza değil premium bir özellik. Sıfıra yakın tepki süresi ve bastığına dair net geri bildirim sağlıyor. Gamepad'de benim en sevdiğim şey bu butonlar. Hiç mekanik klavye kullanmadın galiba, ona yakın mantık. 13 sayfa + 70 ürün yorumunda bundan şikayet eden tek kişisin, bence sen anlamamış ve sevmemiş olabilirsin. İade yolla gitsin.Ya arkadaşlar yanlış anlamayın ama burada önerilen çoğu şey neden tirt çıkıyor anlamakta güçlük çekiyorum. Gamepad'in butonlarina bastığınızda çıt çıt ses geliyor. Sanki mouse tuşuna basıyor gibi. Böyle bir buton sesi yok. Bir de güzel Gamepad öneririm bu fiyata diyorsunuz.
gamepower force deneyimlemediysen aradaki farkı anlamaman normalYa arkadaşlar yanlış anlamayın ama burada önerilen çoğu şey neden tirt çıkıyor anlamakta güçlük çekiyorum. Gamepad'in butonlarina bastığınızda çıt çıt ses geliyor. Sanki mouse tuşuna basıyor gibi. Böyle bir buton sesi yok. Bir de güzel Gamepad öneririm bu fiyata diyorsunuz. Almayanlara önerim biraz daha ekleyip başka Gamepadler alın. Yeğenlere hediye edeceğim ya da iade edeceğim
o çıtçıt ses çıksın diye alanlarımız var mekanik tuş diye belirtmiş adamlar zaten dedikleri gibi siz bunları bilmeden almışsınız sanırım.Ya arkadaşlar yanlış anlamayın ama burada önerilen çoğu şey neden tirt çıkıyor anlamakta güçlük çekiyorum. Gamepad'in butonlarina bastığınızda çıt çıt ses geliyor. Sanki mouse tuşuna basıyor gibi. Böyle bir buton sesi yok. Bir de güzel Gamepad öneririm bu fiyata diyorsunuz. Almayanlara önerim biraz daha ekleyip başka Gamepadler alın. Yeğenlere hediye edeceğim ya da iade edeceğim
İşin tırt kısmı banada görede kısmen doğru ancak bu ürün için tamamıyla tırt demek adil olmaz.Ya arkadaşlar yanlış anlamayın ama burada önerilen çoğu şey neden tirt çıkıyor anlamakta güçlük çekiyorum. Gamepad'in butonlarina bastığınızda çıt çıt ses geliyor. Sanki mouse tuşuna basıyor gibi. Böyle bir buton sesi yok. Bir de güzel Gamepad öneririm bu fiyata diyorsunuz. Almayanlara önerim biraz daha ekleyip başka Gamepadler alın. Yeğenlere hediye edeceğim ya da iade edeceğim
hocam bu oyunları nereden oynayabilirim pad ileBu sebepten ötürü ets2 oynarken claws Mortal kullanıcağım. Fifa vb oyunlarda combat.