❌İndirim Bitti! Claw's Tactical Combat Gamepad | 1185₺ (3 taksit)

Ya arkadaşlar yanlış anlamayın ama burada önerilen çoğu şey neden tirt çıkıyor anlamakta güçlük çekiyorum. Gamepad'in butonlarina bastığınızda çıt çıt ses geliyor. Sanki mouse tuşuna basıyor gibi. Böyle bir buton sesi yok. Bir de güzel Gamepad öneririm bu fiyata diyorsunuz. Almayanlara önerim biraz daha ekleyip başka Gamepadler alın. Yeğenlere hediye edeceğim ya da iade edeceğim

Ya arkadaşlar yanlış anlamayın ama burada önerilen çoğu şey neden tirt çıkıyor anlamakta güçlük çekiyorum. Gamepad'in butonlarina bastığınızda çıt çıt ses geliyor. Sanki mouse tuşuna basıyor gibi. Böyle bir buton sesi yok. Bir de güzel Gamepad öneririm bu fiyata diyorsunuz.
1100 lira fiyat bandı için en dolu cihazdı. Butonların ses çıkarmasının sebebi mikro switch olmaları, bu arıza değil premium bir özellik. Sıfıra yakın tepki süresi ve bastığına dair net geri bildirim sağlıyor. Gamepad'de benim en sevdiğim şey bu butonlar. Hiç mekanik klavye kullanmadın galiba, ona yakın mantık. 13 sayfa + 70 ürün yorumunda bundan şikayet eden tek kişisin, bence sen anlamamış ve sevmemiş olabilirsin. İade yolla gitsin.

Ya arkadaşlar yanlış anlamayın ama burada önerilen çoğu şey neden tirt çıkıyor anlamakta güçlük çekiyorum. Gamepad'in butonlarina bastığınızda çıt çıt ses geliyor. Sanki mouse tuşuna basıyor gibi. Böyle bir buton sesi yok. Bir de güzel Gamepad öneririm bu fiyata diyorsunuz. Almayanlara önerim biraz daha ekleyip başka Gamepadler alın. Yeğenlere hediye edeceğim ya da iade edeceğim
gamepower force deneyimlemediysen aradaki farkı anlamaman normal :kekw:

o çıtçıt ses çıksın diye alanlarımız var mekanik tuş diye belirtmiş adamlar zaten dedikleri gibi siz bunları bilmeden almışsınız sanırım.

İşin tırt kısmı banada görede kısmen doğru ancak bu ürün için tamamıyla tırt demek adil olmaz.
1.100 TL geldi yaklaşık 1.500 TL bile rakipsiz sayılır. Pes oynarken benim elime pek uymadığı için iade etmeyi düşünüyordum ancak 1.100 TL gibi bir rakama geldiği için vazgeçtim zamanla elde ona göre alışır.

Bu arada aslında elime çok iyi oturuyor ancak pes gibi oyunlarda zorlatıyor beni. Diğer bütün oyunlarda elime çok iyi oturuyor pes dışında hiç bir sorun yok özellikle yarış oyununda tepkiler çok iyi logitech f710 bile iyi yani hatta malzeme kalitesi olarak yine iyi.
Ürünün hakkını yememek lazım çok iyi fiyata geldi.

Flash indirim ile 1570 TL olmuş, alttaki konudan 250 TL kupon yakalarsanız yine epey ucuza alınabilir.

Geri