🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

10 dolar bir şey değil zaten gb başına 3.5 4 dolar alıyorlar bütün depoyu dolaşan botum 70mb falan harcıyor tur başına altına düşüremedim bu rakamın.
Valla ben naptım ettim proxysiz yaptım. Evde pcde çalışıyor, telegramdan mesaj geliyor. Dkda 300-350 ürüne bakabiliyorum ama belki daha da hızlanmak için proxylere de bağlamak gerekebilir

Valla ben naptım ettim proxysiz yaptım. Evde pcde çalışıyor, telegramdan mesaj geliyor. Dkda 300-350 ürüne bakabiliyorum ama belki daha da hızlanmak için proxylere de bağlamak gerekebilir
sunucuda şuan benim 2 hafta sorunsuz çalıştı ama 20 saniyede bir 10-13 saniye sürekli istek attı amazona iyi bile dayandı bence tek ip ile :D

Dakikada kaç ürüne bakabiliyosun bu şekilde
benimkinde asin bazlı kontrol özelliği yok kategori sayfası geziyor benim bot 140 sayfa geziyor 40 saniyede ama hep sabit hareketleri yok bazen duraksama vs yapıyor 40-60 saniye değişiyor aynı şekil istek atmamak için. 19 kategori var 19 kategorinin bütün sayfalarını geziyor bir tanesi birde alt kategori sayfalarının ilk sayfasını ziyaret eden var 20 saniyede bir geziyor 10-13 saniye arası sürüyor turu.

sunucuda şuan benim 2 hafta sorunsuz çalıştı ama 20 saniyede bir 10-13 saniye sürekli istek attı amazona iyi bile dayandı bence tek ip ile :D
Baya iyi dayanmış harbiden. Ben de az biraz daha bilgi toplayıp masraf da edip bir bot yapıcam, public de açarım bir kısmınnı muhtemelen. Tek engel yazılım bilgimin 0 olması o yüzden full tanıdıklardan yardımcı alıyorum.

Baya iyi dayanmış harbiden. Ben de az biraz daha bilgi toplayıp masraf da edip bir bot yapıcam, public de açarım bir kısmınnı muhtemelen. Tek engel yazılım bilgimin 0 olması o yüzden full tanıdıklardan yardımcı alıyorum.
bende hiçbirşey bilmiyorum valla sunucuyu bile yapay zeka yardımıyla dönüştürdüm oracleda always free ampere sunucu almak çok büyük mesele sürekli yer yok hatası veriyordu redditte 3 cümle bir şey buldum yapay zekaya verdim aşama aşama yönlendirdi en sonunda dönüştürüp sunucuyu oluşturabildim.

depodaki ürünlerin garantisi 1 yıl ya o nasıl oluyor desteğe sorununu belirtiyorsun direkt iade kodu mu veriyor sorun çıkarıyorlarmı

depodaki ürünlerin garantisi 1 yıl ya o nasıl oluyor desteğe sorununu belirtiyorsun direkt iade kodu mu veriyor sorun çıkarıyorlarmı
Amazon 1 yıl dese de devamı gelir bence. Benim ramlerimin soğutucuları kopmuştu 3. yılı olmasına rağmen germany satıcısından dolayı direk iade oluşturmuştular. Yurt dışı olmasa değişim tamir seçenekleri sunulacaktı.

siz kafayı yemişsiniz neler neler anlatılıyor :) ben de gün içinde 2 kere bakıyorum bişey varsa diye bakmayım bari :D

bende hiçbirşey bilmiyorum valla sunucuyu bile yapay zeka yardımıyla dönüştürdüm oracleda always free ampere sunucu almak çok büyük mesele sürekli yer yok hatası veriyordu redditte 3 cümle bir şey buldum yapay zekaya verdim aşama aşama yönlendirdi en sonunda dönüştürüp sunucuyu oluşturabildim.
oracle sunucularını başka bir şey için bakmıştım o sunuculara yapamamıştım. openwrt yüklü routerim var botu ona kurdum şimdilik fena çalışmıyor. bendekine asin ekleniyor ama daha yapmak istediğim bir çok şey var onları todo listesine ekledim. müsait oldukça yapacağım

Bazı ürünler düşüyor bota girip bakıyorum ama yok bu kadar hızlı alınmış olamaz çünkü ahım şahım fiyat avantajı yok bence size de böyle denk geldiği oluyor mu ?

Bazı ürünler düşüyor bota girip bakıyorum ama yok bu kadar hızlı alınmış olamaz çünkü ahım şahım fiyat avantajı yok bence size de böyle denk geldiği oluyor mu ?
Sıfır limitli kartlara otomatik aldırıyorlar işe yararsa alıyorlar sonra yaramazsa salıyorlar restok geliyor bottan benim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,391
Üyeler
190,742
Son üye
alperdsgl
Geri