ACİLL!!dolandırıcıya kimlik bilgilerimi ve adresimi paylaştım

aLLi15

80+
Reaksiyon skoru
11
ibandan para yollarken kimlik bilgileri ve adres seçeneği açık kalmış ve parayi ve dekontu yolladım ardından para ve kimlik bilgilerimi alıp kaçtı ne tür önlemler almalıyım dekontun icinde tc kimlik numaram adresim yaziyor

Son düzenleme:
kanka her yerde dolaşıyor zaten bilgilerin telefon numaranı biliyorsa gerisini çoktan bulmuştur bile o yüzden yapacak bir şey yok

yardimci olacak bilgisi olan var mi sadece kimlik numaran ve iban adres bilgilerimin yer aldigi dekontu paylastim

yardimci olacak bilgisi olan var mi sadece kimlik numaran ve iban adres bilgilerimin yer aldigi dekontu paylastim
Canını sıkma, iban bilgilerini paylaşman suç değil, tanımadığın kişilerden ibandan para gelip sende o parayı başkasına aktarırsan yada çekersen ve bunu tekrarlı olarak yaparsan o zaman bu iban kiralama muhabbeti vs ona giriyor ve kimlik bilgilerini paylaşmadan şuan dünyada hiçbir işlem yapamıyorsun zaten.

Yani zaten göndermişsin çoktan. Ne olsun istiyorsun anlamadım tam olarak. Ya da yapılabilecek bir şey var mı sana göre?

Yani zaten göndermişsin çoktan. Ne olsun istiyorsun anlamadım tam olarak. Ya da yapılabilecek bir şey var mı sana göre?
param gitti onda degilim dekont bilgilerimin icinde adres ve tc de yaziyor dekontu da atmistim onu soruyorum tc kimlik numaram adim adresim vs var onunla ne gibi islemler yapabilir
Post automatically merged:

Canını sıkma, iban bilgilerini paylaşman suç değil, tanımadığın kişilerden ibandan para gelip sende o parayı başkasına aktarırsan yada çekersen ve bunu tekrarlı olarak yaparsan o zaman bu iban kiralama muhabbeti vs ona giriyor ve kimlik bilgilerini paylaşmadan şuan dünyada hiçbir işlem yapamıyorsun zaten.
dekontun icinde tc kimlik numaramda yer aliyordu adima birseyler yapabilirler mi onu sormak istedim birde emniyete gitmeme gerek var mi

çok takma böyle şeyleri kanka adını soyadını bilen bir kişi zaten tüm sülalenin bilgilerini öğrenebiliyor bu devirde :D zaten o bilgilerle bir şey yapamaz merak etme

emniyeti böyle şeyler için yorma.

sadece orada değil heryerde tcklimlik numaran var. bişey yapamazlar sadece tckimlik ve ibanını bilerek

arkadaş yukarıda çok güzel söylemiş ibanını paylaşman sorun değil, sorun bilmediğin kişilerle para alış verişi.

emniyeti böyle şeyler için yorma.

sadece orada değil heryerde tcklimlik numaran var. bişey yapamazlar sadece tckimlik ve ibanını bilerek

arkadaş yukarıda çok güzel söylemiş ibanını paylaşman sorun değil, sorun bilmediğin kişilerle para alış verişi.
tamamdir sagolasin hocam gerekli onemleri aldim yinede ben e devlet uzerinden sirket acmalarini kapattim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,201,199
Üyeler
190,874
Son üye
sevahil
Geri