Meslek sırrı (banlanma riskli mesaj)Arkadaşlar siz bu indirimleri nasıl görüp buraya atıyosunuz? Kasamı yeni sattım işlemci anakart ram kovalıyorum ne zaman bu konuya baksam kaçırıyorum
şunu linkli atsaydın yararlansaydık tam ihtiyacım olan anda xdakışta ilk defa Ram gördüm![]()
Ucuz değil kişunu linkli atsaydın yararlansaydık tam ihtiyacım olan anda xd
ucuz sanmıştımUcuz değil ki
20ye 256 cigolayt daha iyi hocam bu paraya anca 24 cigolayt ram olursa mantıklıApple Mac mini Masaüstü Bilgisayar M4 çip, 10 çekirdekli CPU ve 10 çekirdekli GPU’ya sahip: 16GB Birleşik Bellek, 512GB SSD Depolama, Gigabit Ethernet. iPhone ve iPad ile uyumlu : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Apple Mac mini Masaüstü Bilgisayar M4 çip, 10 çekirdekli CPU ve 10 çekirdekli GPU’ya sahip: 16GB Birleşik Bellek, 512GB SSD Depolama, Gigabit Ethernet. iPhone ve iPad ile uyumlu : Amazon.com.tr: Bilgisayaramzn.eu
Mac mini m4 16gb 512gb 36k
Katılıyorum20ye 256 cigolayt daha iyi hocam bu paraya anca 24 cigolayt ram olursa mantıklı![]()
125 kupon vardı 1700 e aldım hocamNe kadardı?
Üzümüne ye bağını sorma.Arkadaşlar siz bu indirimleri nasıl görüp buraya atıyosunuz? Kasamı yeni sattım işlemci anakart ram kovalıyorum ne zaman bu konuya baksam kaçırıyorum
Arkadaşlar siz bu indirimleri nasıl görüp buraya atıyosunuz? Kasamı yeni sattım işlemci anakart ram kovalıyorum ne zaman bu konuya baksam kaçırıyorum