🔥İndirim ViewSonic Omni VX2780J-2K 27" 1 5773TL (Teşhir)

Mehmet_3117

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
143

1775139814908.webp

1775139829233.webp

Outlet veya Teşhir ve çok eski model

Ürünlerimiz resmi orijinal FATURALI ve DİSTRİBÜTÖR GARANTİLİürünlerdir.
Bu ürün Mağaza vitrinlerinde sergilenen ürünlerdir.
Ürünlerimiz faturalıolarak adınıza ya da firmanıza çıkışı yapılmaktadır.

Ürünler Mağaza vitrin ürünleri olduğundan kenarlarında, kasasında ufak çizikler ve deformeler mevcut olabilir.
Kargo süresi maksimum 2-3 iş günüdür. (Genellikle sipariş saatine ve kargonun ofisimize geldiği saate göre değişmekle birlikte, aynı gün kargolanabilmektedir.)
Kargo ile size teslim edilirken kargo görevlisinin yanında paketi kontrol ederek teslim almanızı önemle rica ederiz.
Alacağınız bu ürün outlet üründür ve 24 Ay Garantili olup adınıza faturalı olarak anlaşmalı kargo firmamız tarafından adresinize gönderilecektir.

Fabrikasyon ayıplı / kusurlu çıkması durumunda teslim aldığınız tarihten itibaren ilk 14 gün içinde iade yada değişim yapabilirsiniz.
(Kullanıcı hataları garanti kapsamı dışındadır)

Başlıkta belirtilmemiş teşhir ürün olduğunu hatırlatayım.

şu pazar yerlerini kullanmayı acaba ne zaman öğreneceksiniz.

Teşhir ürünlerinde bir aksilik durumunda garantiden iade hakkınız yoktur onarım yapıyorlar sadece bilginiz olsun.

bu satıcıdan bir kere alışverişim olmuştu, kesinlikle bütün ürünleri teşhir veya ağır kutu hasarlı ürünler. bedava verse alırken düşünürüm artık.

Bence fiyat uygunda monitörlerin teşhiri biraz sıkıntı. Ne kadar kullanıldığı belli değil, bunlarında bir çalışma ömrü var.

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle
çiçek sepetinden ASLA alışveriş yapmam.

Şöyle anlatayım, 350 Tl lik bir ürün aldım. Rengi yanlış geldi. Değişim istedim.

SİSTEMDE DEĞİŞİM YOK sadadsadasd

iade ediyorsun, yeniden alıyorsun. Asla müşteri hizmetieri ile konuşamazsın. Canlı desteğe bağlanmak 7 8 dk. Bir keresinde 15 dk da bağlandım. Ayrıca teledondaki l.vuk soruma cevap vermeyince sorumu 3 kere sordum farklı şekilde, aynı cevabı gönderdi. Yani sizle d.şak geçebiliyorlar. O kadr sinirlendim ki cidden tanısam şu gram değmez olay yüzünden onu bulup darp ederim.

O YÜZDEN SAKIN BULAŞMAYIN. Zaten asıl işleri çiçek ki onda bile bi ton şikayet var asdsadasd

çiçek sepetinden ASLA alışveriş yapmam.

Şöyle anlatayım, 350 Tl lik bir ürün aldım. Rengi yanlış geldi. Değişim istedim.

SİSTEMDE DEĞİŞİM YOK sadadsadasd

iade ediyorsun, yeniden alıyorsun. Asla müşteri hizmetieri ile konuşamazsın. Canlı desteğe bağlanmak 7 8 dk. Bir keresinde 15 dk da bağlandım. Ayrıca teledondaki l.vuk soruma cevap vermeyince sorumu 3 kere sordum farklı şekilde, aynı cevabı gönderdi. Yani sizle d.şak geçebiliyorlar. O kadr sinirlendim ki cidden tanısam şu gram değmez olay yüzünden onu bulup darp ederim.

O YÜZDEN SAKIN BULAŞMAYIN. Zaten asıl işleri çiçek ki onda bile bi ton şikayet var asdsadasd
Çiçeksepetini ben gittigidiyora çok benzetiyorum. Gittigidiyor gibi hâla kapanmamış olması bana çok şaşırtıcı geliyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,912
Üyeler
190,999
Son üye
Tako08
Geri