- Konu Sahibi Konu Sahibi
Tahmini ne kadar bir bütçe çıkarmam gerekir böyle bir senaryoda bir bilginiz var mıdır acaba?ne kadar bütçe ayıracağına bağlı ama tavsiyem sat yeni bi sisteme geç.
Tahmini ne kadar bir bütçe çıkarmam gerekir böyle bir senaryoda bir bilginiz var mıdır acaba?ne kadar bütçe ayıracağına bağlı ama tavsiyem sat yeni bi sisteme geç.
37ye am5 5060 , 60a 5070 am5 var diye biliyorumTahmini ne kadar bir bütçe çıkarmam gerekir böyle bir senaryoda bir bilginiz var mıdır acaba?
Elimdekileri çıkardığımda ortalama ne kadar bütçe eklemem gerekir onu kestiremiyorum hiç fikrim yok 2. el piyasasından.37ye am5 5060 , 60a 5070 am5 var diye biliyorum
Bir işlemci ve ekran kartı parasında sistemi tamamen yükseltmiş oluyorum gibi o zaman20-22 ediyor sanırım
Yani evet hocam bir de taksitli alırsınızBir işlemci ve ekran kartı parasında sistemi tamamen yükseltmiş oluyorum gibi o zaman
İlgin için çok teşekkürler bir araştırmasını yapayım o zaman.Yani evet hocam bir de taksitli alırsınız
Iyi akşamlar hocam rica ederimİlgin için çok teşekkürler bir araştırmasını yapayım o zaman.