Gpularçokpahalı
80+
- Reaksiyon skoru
- 188
Haklısın varmış almayın sonradan kullandıkça oluyormuş.çift basma sorunu var dayan bence
Haklısın varmış almayın sonradan kullandıkça oluyormuş.çift basma sorunu var dayan bence
Haklısın varmış almayın sonradan kullandıkça oluyormuş.
Geçen hafta sıfırı 1500'dü...Razer Gigantus V2 XXL - Hız ve Kontrol için Yumuşak XXL Oyun Mouse Mat (Kaymaz Kauçuk, Dokulu Mikro Dokuma Kumaş, 94 x 41 x 0.4cm) Siyah : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Razer Gigantus V2 XXL - Hız ve Kontrol için Yumuşak XXL Oyun Mouse Mat (Kaymaz Kauçuk, Dokulu Mikro Dokuma Kumaş, 94 x 41 x 0.4cm) Siyah : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
1.3k
öyledir hocam yine de yemişlerGeçen hafta sıfırı 1500'dü...
Aynı zamanda botçulara da…Günaydın cümleten. İndirimlerin Amazon çalışanlarına nasip olmadığı bir gün diliyorum herkese
hocam logitechle alakası var mı bilmiyorum benim ilk mekanik klavyem corsairdi onda da çift basma olmuştu. garanti thh falan derken yeni klavye göndermelerini zorladım. gönderdikleri klavyedeki switchler optik 2 yılı aşkın süredir sıkıntısız kullanıyorum. tek sıkıntısı ses tekeri tozlanıyor galiba düzgün çalışmıyor ama sesi klavyeden hiç ayarlamadığım için benim için problem değilLogitech G710 + mekanik Oyun Klavye (USB, QWERTY düzeni) Siyah 495359 : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Logitech G710 + mekanik Oyun Klavye (USB, QWERTY düzeni) Siyah 495359 : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
şu klavyeden sonra 2 tane logitech klavye aldım 2sindede çift basma çıktı linkteki klavye hala çalışıyor sorunsuz. bir daha almam logitech klavye.
Bu klavye beni eskilere götürdü microsoftun klavye mousu vardı ilk pcde kullanan varmıydı baska acaba 8k dongle yanında geliyoduLogitech G710 + mekanik Oyun Klavye (USB, QWERTY düzeni) Siyah 495359 : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Logitech G710 + mekanik Oyun Klavye (USB, QWERTY düzeni) Siyah 495359 : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
şu klavyeden sonra 2 tane logitech klavye aldım 2sindede çift basma çıktı linkteki klavye hala çalışıyor sorunsuz. bir daha almam logitech klavye.