BetaPlus garanti süreci hakkında ne yapmam gerekiyor

Cihazımın 18 gündür serviste olması ve ilk etapta ret vermeleri sonradan onay vermeleri peki nasıl? İletişim bile kuramadık ben birebir değişim istedim fazlasında gözüm yoktu ama adamlar resmen mağdur ediyor. Vaatlerini yerine getirmediler bende birkaç yere şikayet edince hemen karşılarında bilinçsiz biri olmadığını anladılar ve değişim yapacağız diyerek 1 haftadır bekletiyorlar. Bence yazdıklarınızı bir daha okuyun. Ben 4070 super emsaline razıyım ama 5000 serisinde işler değişiyor. Ben olaya rakamsal olarak bakıp 5070ti demedim. Benim kartım düz model değil Super modeldi. Videolarda kıyaslamalarda yer yer 5070 kartından daha performanslı. Siz tamamen bana yüklemişsiniz olayı.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Değerli kardeşim 5070 e razıyım dedim ben zaten. Ama sende ufak bir araştırma yaparsan misli değişim denilen şey zaten üst seviyesidir. Aynı zamanda 5060ti teklif ederlerken sorun yokta 5070ti müşteri talebi olunca neden sorun oluyor ki. 20 gün oldu neredeyse hala cihazımı göndermediler. Mesajlara cevap atmıyorlar bile. Ben mağdur değil miyim burada hocam.
5070 misli zaten 😂

5060 ti teklif etmeleri sorunlu çünkü misli değil ama 5070 vermeleri gayet okey, mantık olarak bakarsak misli eşit olanı vermek zorundalar değil mi? 5070 o kart ile aynı güçte işte hatta mfg sayesinde daha güçlü.
Biliyorum hocam ama işte reddit benzeri yerlerde araştırma yaptım. normalde super veya ti modeline aynı model vermeleri lazımmış.

5070 misli zaten 😂
Hocam yeni bir kart ama teknolojisi hariç neredeyse denk gibi. Ben zaten 5070 modeline razıyım ama araştırma yaptığımda kafam karıştı.

:D hocam haklısın ama ben kartımdan normalde çok memnundum ya cidden. Cuda çekirdeği az falan dediler 5070 modelinden soğuttular
1775206008508.webp
cuda ile bi işin var mı blender vs? derdin sadece oyunsa hiç bir şey değişmiyor hayatında, derdin blender vs kullanmaksa cuda ile işin varsa yine çok bi fark yok neredeyse aynı, 5070'e geçerek gddr7 belleği olan bi karta geçmiş olacaksın, oyunlarda 6x'e kadar fps arttıran mfg gelecek, dün denedim 6x mfgyi görünyü 1miligram bozulmuyor harika çalışıyor, ortada 5070 den soğuyacak bir şey göremiyorum ben. Senin yerinde olsam seviniyordum şuan bedavaya kartı upgradeledim diye :D

Biliyorum hocam ama işte reddit benzeri yerlerde araştırma yaptım. normalde super veya ti modeline aynı model vermeleri lazımmış.

Hocam yeni bir kart ama teknolojisi hariç neredeyse denk gibi. Ben zaten 5070 modeline razıyım ama araştırma yaptığımda kafam karıştı.
kendine şunu sor yarın 2. elde satacağın zaman 4070 super mi daha fazla para edecek 5070 mi? Redditte okuduğun şeylerden nasıl ti vermeleri gerektiği anlamını çıkarttın kim böyle düşünüyor söylüyor bilmiyorum ama bu yanlış, kanun açık açık misli ile değiştir diyor, o kartın misli 5070, hatta teknolojik olarak daha ilerde işte o karttan daha iyi.

Alıntıyı görüntülecuda ile bi işin var mı blender vs? derdin sadece oyunsa hiç bir şey değişmiyor hayatında, derdin blender vs kullanmaksa cuda ile işin varsa yine çok bi fark yok neredeyse aynı, 5070'e geçerek gddr7 belleği olan bi karta geçmiş olacaksın, oyunlarda 6x'e kadar fps arttıran mfg gelecek, dün denedim 6x mfgyi görünyü 1miligram bozulmuyor harika çalışıyor, ortada 5070 den soğuyacak bir şey göremiyorum ben. Senin yerinde olsam seviniyordum şuan bedavaya kartı upgradeledim diye :D
hocam ilk başta kartı yükselticem kafasıyla göndermedim, belki kafamda öyle bişey olsa haklısın, dur bakalım 5070 verirseler tamam dicem o zaman.

kartın teknolojisi önemli zaten. saf kas gücü anlamında bir şey vermediler yeni seride, bütün olayı yapay zeka teknolojisi kartın. en büyük artısını hariç tutmak nedendir?

güncelleme yapıyorum şimdi mesaj geldi,
GALAX GeForce RTX 4070 Ti SUPER SG 1-Click OC 16GB GDDR6X 256 Bit DLSS 3 kartını göndermişler.

😂 sorma valla, 5 serisi istemiyordum zaten bu iyi oldu

Kardeşim güncelleme yaptım, benim bir isteğim yoktu zaten ben 4070 super gönderse dahi kabul ederdim, neden böyle bir sanki doyumsuz biriymişim gibi tavra giriyorsunuz 🙂
Yok çok güzel anlamında dedim konuyu biliyorum zaten

Yok çok güzel anlamında dedim konuyu biliyorum zaten
sabahtan beri aklımı çeldiniz 5070 mantıklı yeni teknoloji yapay fps falan 😅 şimdi iyi oldu diyosun 😅 ben kartı satsam veya para iadesi alsam bu kartı alacaktım iyi denk geldi hocam

sabahtan beri aklımı çeldiniz 5070 mantıklı yeni teknoloji yapay fps falan 😅 şimdi iyi oldu diyosun 😅 ben kartı satsam veya para iadesi alsam bu kartı alacaktım iyi denk geldi hocam
Ben ilk defa yazdim diğerlerini bilmiyorum😄 4070ti super daha iyidir 5070ten. 5070 te 4070sden iyidir

yasaya göre mislini vereceklerini düşündüğümüz için iyi dedik 5070'e adamlar iyilik yapıp üstünü vermeyi tercih etti.

Geri