Trafil kazam hakkında görüşleriniz

Reaksiyon skoru
5
Fotoğrafları paylaştım şehir içinde ana yolda giderken tali yoldan çıkan bir araca çarptım yağmur yağıyordu çizgiyle işaretlediğim yerde 3 araba park edilmişti görüş kısıtlıydı ve böyle gerçekleşti videoyu atamadım ama videoda dikkatli bakılınca adamın sola bakmadığı benim kornaya asılmamla beraber aracın beyaz çizginin ortasında yavaşlayıp tekrar hızlandığı belli olmuyor %kaç kusur vardır karşıda teşekkürler

Ekler

• 1230.webp
    1230.webp
    107.2 KB · Hit: 62
  • 1236.webp
    1236.webp
    122.1 KB · Hit: 61
  • 1234.webp
    1234.webp
    129 KB · Hit: 63
  • 1232.webp
    1232.webp
    113.5 KB · Hit: 60
  • 1238.webp
    1238.webp
    129.4 KB · Hit: 59
kesinlikle haklısın yaklaşık 3 ay önce tahliye yoldan böyle çıkan bir bayan hanım, 2 dişimin kırılmasına sebep olarak, vucütta kalıcı izler bırakarak, motordan soğutarak hayatımıs kaydırmıştır.

kesinlikle haklısın yaklaşık 3 ay önce tahliye yoldan böyle çıkan bir bayan hanım, 2 dişimin kırılmasına sebep olarak, vucütta kalıcı izler bırakarak, motordan soğutarak hayatımıs kaydırmıştır.
Geçmiş olsun usta bende bi hasar yok ama motor pert

Geçmiş olsun usta bende bi hasar yok ama motor pert
Allaha şükret sende bir şey yok keşke motor perte çıksaydı zibilyonca borca girseydim bende başıma bu derdi almasaydım, 8 ay olmuş bu arada 8 aydır hayatım yolunda gitmiyor ailemle papaz oldum sosyal hayatımı etkiledi psikolojimi etkiledi lanet ettim motora. elbette içimde hale bir ukte kaldı, belki farklı bir evrende rs200üm...

Türkiyede motor sürülmez etraf kural nedir bilmeyen sürücü dolu dikkatli olun bu arada tahliye yoldan çıkarken kontrollü çıkması lazım fotolardan pek kontrollü durmuyor hatalı o gibi

Beni çok yanlış anlama bende şöförüm ama böyle kavşaklarda arabayı durdurabilecek kadar hızda gidiyorum veya öndeki arabayla maksimum risk için mesafe tutuyorum frenleme yolu belki sende biliyorsun.

Araba olmasın kulaklar çınlasın biranda yaya koşsa zaten toparlayamazsın hızını. Ondan sonra Olaylar Olaylar zaten.
Yol üstünlüğü benim diye sürmeyin dostlarım.

Karşındakı adamın dikkati dağınık olur veya bir şeye sinirlenip hatalı araba kullanır. Sende onun ateşine gitme bari.

Edit- Geçmiş olsun. Tabi adam çok üzülüyor böyle durumda. Keşke o yoldan gitmeseymişim gibi kendi kendini affedemiyor.

Son düzenleme:
Çok geçmiş olsun, cana geleceğine mala gelsin. Vardır bunda da bir hayır. Zaten tutanaktan belli olduktan sonra eğer kusurlu olan karşı taraf olursa tüm masraflarını karşılayacaktır.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Allaha şükret sende bir şey yok keşke motor perte çıksaydı zibilyonca borca girseydim bende başıma bu derdi almasaydım, 8 ay olmuş bu arada 8 aydır hayatım yolunda gitmiyor ailemle papaz oldum sosyal hayatımı etkiledi psikolojimi etkiledi lanet ettim motora. elbette içimde hale bir ukte kaldı, belki farklı bir evrende rs200üm...
Ümit kesilmez hocam.

Beni çok yanlış anlama bende şöförüm ama böyle kavşaklarda arabayı durdurabilecek kadar hızda gidiyorum veya öndeki arabayla maksimum risk için mesafe tutuyorum frenleme yolu belki sende biliyorsun.

Araba olmasın kulaklar çınlasın biranda yaya koşsa zaten toparlayamazsın hızını. Ondan sonra Olaylar Olaylar zaten.

Karşındakı adamın dikkati dağınık olur veya bir şeye sinirlenip hatalı araba kullanır. Sende onun ateşine gitme bari.

Edit- Geçmiş olsun. Tabi adam çok üzülüyor böyle durumda. Keşke o yoldan gitmeseymişim gibi kendi kendini affedemiyor.
Teşekkür ederim haklısın ama her zaman dikkatli gidemiyoruz o işaretlediğim yerde arabalar park etmese bu hiç olmayacak tabi yağmurda cabası

Neden usta

Çok geçmiş olsun, cana geleceğine mala gelsin. Vardır bunda da bir hayır. Zaten tutanaktan belli olduktan sonra eğer kusurlu olan karşı taraf olursa tüm masraflarını karşılayacaktır.

Ümit kesilmez hocam.

Ekstra olarak araç sola bakmıyor ben onu görüp kornaya kitlendikten sonra iki şeritin ortasında duraksıyor sonra hareket ediyor muhtemelen beni görünce oda heyecanlandı

Teşekkür ederim haklısın ama her zaman dikkatli gidemiyoruz o işaretlediğim yerde arabalar park etmese bu hiç olmayacak tabi yağmurda cabası

Neden usta
2 gün önce trafik ihlalinden İlk cezayı yedim aynı durumdan ötürü. Sağda arabalar park etmişti

Screenshot from 2026-04-03 23-24-16.webp

2 adet yaya geçidi var önümde 3 metre arayla. Kavşaktan önce ve sonra yaya geçidi.
Kavşak tek taraflı yol yani ben gittiğim yön 8 metre eninde yol

25- km saatle gidiyorum tabi önümü bomboş gördüğüm için.
Sağ tarafta yaya geçidine bir Mal diyim daha iyi tarif olur 2 adım atmış arabaların geçmesi için bekleme pozisyonuna girmiş.
Geçtikten sonra farkettim.
Zaten böyle durumlarda yaya için engel yaratmıyorsan ceza gelmiyor. Hiç böyle durum yaşamamıştım.

Ve Arabalar (Genelde Taksi) her zaman burada düzensiz park eder geçmek isteyen yayayı göremezsin. Daha büyük mal burda duran arabalar aslında.
Sağ taraf tren istasyonunun araba park alanına giriyor.

İşe ulaştım aman dedim nolacak, Kamera görüntüsüyle ceza direk telefona geldiğinde yayanın sülalesi kalmadı. 😂 😂😂
Oturduğum yerden bir hiç için para cezası adamın sinirlerini tepesine attırıyor.

Son düzenleme:
Geri