bilmiyoz ki 20 oldu 10 oldu sonra kalktı şimdi 20 oldu belli değilBu yüzde 20 muhabbeti tek seferlik mi sınırsız mı?
bedava ama brown switch diyor görseldeki switch mavi benim kafa mavi switch kaldırmıyor artık.Benim gibi tam boy uygun fiyatlı bi klavye arayanlar bakabilir ben beğendim. yazmıyor ama türkçe klavye. bozulan g512 carbonun bilek desteğide tam oldu boyutuna. https://www.amazon.com.tr/dp/B082434CKF?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title
Hocam o kadar klik sesli degil denenebilirbedava ama brown switch diyor görseldeki switch mavi benim kafa mavi switch kaldırmıyor artık.
ben bu konudan hiç yaatarlanamadım hep hızlı adamlara gidiyoBu konuyu o kadar çok seviyorum ki Vatan'ın ram konusu hitte bu konuyu geçecek diye çok korkuyordum, neyse ki kilitlenmiş o konu.
Pusuya yatmak lazım ben bir kahve makinesini alabilecek gibi oldum ama almadım hiç bilmediğim bir alan olduğu için modellerini markalarınıben bu
ben bu konudan hiç yaatarlanamadım hep hızlı adamlara gidiyo
Şu konu sayesinde 112k'ya 5090 Astral sıvı soğutmalı çektim. O günden beri indirim gördüm mü atıyorum borç bilirim yararlandırmayı.ben bu
ben bu konudan hiç yaatarlanamadım hep hızlı adamlara gidiyo