biraz bütçenizi artırabilirseniz şuna bakın derimBu bütçde alinabilecek 2k ips monitör öneri misiniz?
bunu al yanına da bi nb f80 falan çek hayırlı olsunBu bütçde alinabilecek 2k ips monitör öneri misiniz?
Kanka harbi o kadar iyi mi sen herkese bunu öneriyon görüyorum kamsdkmasdbunu al yanına da bi nb f80 falan çek hayırlı olsun
![]()
GamePower Sonic T80 27" Flat Fast IPS 180HZ 0.5Ms QHD 2K Gaming Monitör (Sıfır Ölü Piksel Garantili) - incehesap.com
GamePower Sonic T80 27" Flat Fast IPS 180HZ 0.5Ms QHD 2K Gaming Monitör (Sıfır Ölü Piksel Garantili) fiyatını ve özelliklerini görmek için hemen incehesap.com'u tıklawww.incehesap.com
benim attığım daha iyi olmazmı 260 hzbunu al yanına da bi nb f80 falan çek hayırlı olsun
![]()
GamePower Sonic T80 27" Flat Fast IPS 180HZ 0.5Ms QHD 2K Gaming Monitör (Sıfır Ölü Piksel Garantili) - incehesap.com
GamePower Sonic T80 27" Flat Fast IPS 180HZ 0.5Ms QHD 2K Gaming Monitör (Sıfır Ölü Piksel Garantili) fiyatını ve özelliklerini görmek için hemen incehesap.com'u tıklawww.incehesap.com
bir sürü monitör kullandım daha memnun kaldığım bi monitör olmadı. sadece 2 eksisi var. ilki dahili hoparlörü kötü ama hiç yoktan iyidir. asıl sorunu monitör ayağı kötü yani nb f80 gibi bişe almak şart. onun dışında her yanıyla aşırı memnun kaldım şuanki sistemimi satmayı düşünüyorum ve satarsam daha uygun bişe toplayacam. yine sonic t80 alırım.Kanka harbi o kadar iyi mi sen herkese bunu öneriyon görüyorum kamsdkmasd
https://www.akakce.com/monitor-stan..._hTzybwrx-p8RUAGL2javcqTmph0JxKYaAgM_EALw_wcB hocam bu monitörle uyumlu mudur?bir sürü monitör kullandım daha memnun kaldığım bi monitör olmadı. sadece 2 eksisi var. ilki dahili hoparlörü kötü ama hiç yoktan iyidir. asıl sorunu monitör ayağı kötü yani nb f80 gibi bişe almak şart. onun dışında her yanıyla aşırı memnun kaldım şuanki sistemimi satmayı düşünüyorum ve satarsam daha uygun bişe toplayacam. yine sonic t80 alırım.
evet bende bunu kullanmıştım wraith e falan da bak farklı uygun kollar sağda solda bulamazsan nb f80 alhttps://www.akakce.com/monitor-stan..._hTzybwrx-p8RUAGL2javcqTmph0JxKYaAgM_EALw_wcB hocam bu monitörle uyumlu mudur?
tamamdır sağol kanka Allah a emanetevet bende bunu kullanmıştım wraith e falan da bak farklı uygun kollar sağda solda bulamazsan nb f80 al