Bu Sistem Alınır mı 58000TL

Hayırlı olsun hocam bende geçen hafta aynı bu şekil almıştım sogutucuyu spectrum v3 yapmıştım anakart yine b650m-r ve ssd yi 1 tb kioxia yapmıştım fakat kasayı değiştirmedim 53.689 tl ye geldi gayet güzel sistem
İncehesap 6 tane aynı mesajdan attı onun dışında sorun yok 😅

• Hahaha
Reaksiyonlar: Visa
İncehesap 6 tane aynı mesajdan attı onun dışında sorun yok 😅
He ya banada 3 tane attı bu normal mi
Post automatically merged:

SWAR indirim kodunu kullan klavye ön siparişte ama 2 haftadan az var ve değer çok kaliteli
Bunlara bakıcam hocam şey soğutucu yeterli mi birde o soruya cevap verirsen adamsın sayende sistemi aldım 1 haftadır bakıyordum

He ya banada 3 tane attı bu normal mi

Bunlara bakıcam hocam şey soğutucu yeterli mi birde o soruya cevap verirsen adamsın sayende sistemi aldım 1 haftadır bakıyordum
yeter 7500f ısınmıyo doğru düzgün işlemci yükseltirsen veya daha hoş duran ileriye dönük bişe istiyorum dersen öneririz

Bende bir 500 m2 daha var mevcutta onu da taktık mi tamamdır 😅
bu devirde bulması zor sakla hayırlı olsun

tabi ulaşsın yaparım hocam
bilgiyasar kurulumuyla ilgili bi bilgin var mı yani sistemi calıstırdıktan sonra ne yapcagımız alakalı

tabi ulaşsın yaparım hocam
bir de bir şey sorucam dostum sende nasıl görünüyor bi bakar mısın attıgın linke basıyorum gitgide fiyatı yukseliyo suan 58k görünüyo bende sende kaç gösteriyor

bilgiyasar kurulumuyla ilgili bi bilgin var mı yani sistemi calıstırdıktan sonra ne yapcagımız alakalı

bir de bir şey sorucam dostum sende nasıl görünüyor bi bakar mısın attıgın linke basıyorum gitgide fiyatı yukseliyo suan 58k görünüyo bende sende kaç gösteriyor
gaming gecesi indirimi vardı hocam şuan indirimsiz fiyatı

yeter 7500f ısınmıyo doğru düzgün işlemci yükseltirsen veya daha hoş duran ileriye dönük bişe istiyorum dersen öneririz

bu devirde bulması zor sakla hayırlı olsun
Hocam sistem geldi şuan fakat kurulumunu yapmadım henüz, yapmam gereken bir şey varmı kurarken vs

Geri