Okul Özürlü Devamsızlık Hakkında

bu raporların hepsini verdiğinde silinmesi lazım, bu konularda yardımcı olmak zorundalar. 3-4 Sene önce ameliyat olmuştum 1 ay okula gidemedim raporu verdiğimde hepsini silmişlerdi.
farklı bir durum hocam hasta değilim ama doktor ailede çok hasta var diye bi o bölüme bi bu bölüme yönlendiriyor
Post automatically merged:

15 günden fazla özürlü için heyet raporu gerekiyor olması lazımdı değişmedi ise kurallar müdüre gidip söyle ama biraz duygusal davran olmazsa ilçe milli eğitime danış ne yapabileceğin hakkında
takan yokki

bu raporların hepsini verdiğinde silinmesi lazım, bu konularda yardımcı olmak zorundalar. 3-4 Sene önce ameliyat olmuştum 1 ay okula gidemedim raporu verdiğimde hepsini silmişlerdi.
2 sene önce benim bildiğim belirli bir gün hatırladığım kadarıyla 15 gün olması lazım daha fazlası için heyet raporu istiyorlar

2 sene önce benim bildiğim belirli bir gün hatırladığım kadarıyla 15 gün olması lazım daha fazlası için heyet raporu istiyorlar
bu olan olay olağanüstü hale girdiği için ailesiyle gittiği zaman silmeleri lazım bu durumu.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,495
Üyeler
190,923
Son üye
Nurunalenur
Geri