cloud c3s wireless 4200e yakın bir fiyata geliyorduArkadaşlar sıkça indirime giren kablosuz bi gaming kulaklık var mı önerebileceğiniz, 3-5 bine?
cloud c3s wireless 4200e yakın bir fiyata geliyorduArkadaşlar sıkça indirime giren kablosuz bi gaming kulaklık var mı önerebileceğiniz, 3-5 bine?
Lütfen dur!Aydi ihtiyacı olmasa da alıyor sırf burası faydalanamasın diye sonra yalandan link falan atıyor herkes farkında.![]()
Hocam siz böyle derseniz biz pususuna yatarız amacloud c3s wireless 4200e yakın bir fiyata geliyordu
Konu geçmişinde vardır üşendim şimdi atmaya çok bir şey almamışım ama indirimlerin kalitesi çok güzeldi.Atsana kanka
dün 6.5a logitech g522 aldım şu an siyahı var sanırım depoda mikrofonu çok iyi dediler duruma göre mikrofonumu da satıcam denilen kadar iyiyseArkadaşlar sıkça indirime giren kablosuz bi gaming kulaklık var mı önerebileceğiniz, 3-5 bine?
bugün iki kere düştü hocam yatın benceHocam siz böyle derseniz biz pususuna yatarız amaepey iyi fiyatmış
Hocam bir de blackshark v2 hyperspeed düşüyor.Hocam siz böyle derseniz biz pususuna yatarız amaepey iyi fiyatmış
Onu gördüm de blackshark v2 ile cloud 2 muadil idi, siz cloud 3 s diyince işin rengi değişti hocambugün iki kere düştü hocam yatın bence
Post automatically merged:
Hocam bir de blackshark v2 hyperspeed düşüyor.
3800 +%10 indirim olarak düştü
tekrar görürsem etiketliyeyim hocamOnu gördüm de blackshark v2 ile cloud 2 muadil idi, siz cloud 3 s diyince işin rengi değişti hocam![]()
Teşekkürler hocam, hayırlı geceler.tekrar görürsem etiketliyeyim hocam
pxn var aynı fiyatlara
Siz diyince bakayım dedim denk geldi hocam sabahın 7sinde 4950den, teşekkürlertekrar görürsem etiketliyeyim hocam