- Konu Sahibi Konu Sahibi
- #14
Ben almayı düşünüyordum sadece taksit konusu sıkıntılıydı taksit olunca ve normal piyasa fiyatına inince paylaşmak istedim.Evet bu bir indirim olmamış maalesef.
Ben almayı düşünüyordum sadece taksit konusu sıkıntılıydı taksit olunca ve normal piyasa fiyatına inince paylaşmak istedim.Evet bu bir indirim olmamış maalesef.
Sanırsam bu %100 olan bir şey değil şans diye okudum bazılarına da var bazıların da yok doğru mudur ?Alacaklar CW çok yaygın bu modelde dikkat edin
Evet şans ama yakalanma oranı yüksek, forumlara bakarsanız bir sürü yaşayan görebilirsiniz. Ben kendimde aldım benimkinde vardı iade ettimSanırsam bu %100 olan bir şey değil şans diye okudum bazılarına da var bazıların da yok doğru mudur ?
Ayağı bence gayet ideal hocam ya gerçi bana göre benim eski monitörün ayağı v şeklinde çok yer işgal ediyor benim için mesela.Güzel monitör ama ayağı Kocaman. bunu almak isteyenler f80 alip öyle monte etein.
Vallahi ben f80 alıp taktım masada kocaman yer açıldı altına figürler koydum. v şeklinde ama bayağı yer kaplıyor Ve çok tozlanıyor. Ama monitör Muazzam görüntü kalitesi olsun netliği olsun tavsiye ederim.Ayağı bence gayet ideal hocam ya gerçi bana göre benim eski monitörün ayağı v şeklinde çok yer işgal ediyor benim için mesela.
Ben bayadır takipteydim bu ay sonu garanti alacaktım fakat taksit olayı ve bu piyasa fiyatına inmesinden ötürü çektim 1 tane. F80 takmak için yerim yok maalesef masamın arka kısmı kapalı yanları %75 kapalı takabileceğim yer olsa bende alacağım ancak direkt tahtaya takılabilen bir model varsa onu alabilirim.Vallahi ben f80 alıp taktım masada kocaman yer açıldı altına figürler koydum. v şeklinde ama bayağı yer kaplıyor Ve çok tozlanıyor. Ama monitör Muazzam görüntü kalitesi olsun netliği olsun tavsiye ederim.
Bildiğin o tarz bağlantı var mı ?Vallahi ben f80 alıp taktım masada kocaman yer açıldı altına figürler koydum. v şeklinde ama bayağı yer kaplıyor Ve çok tozlanıyor. Ama monitör Muazzam görüntü kalitesi olsun netliği olsun tavsiye ederim.
Benim bildiğim o tarz bir monitör kolu Yok hocam. zaten bu işin babası f80'dir Onun dışında araştırmadım. Bu arada f80 alacaklar 2026 modelini alsın Daha sağlamlaştırılmış hali.Bildiğin o tarz bağlantı var mı ?
Yoktu bire bir aynı monitör sonunda ki kod farklı bir monitör var onunla karıştırıyorsun ben takip ediyorum 4 haftadır almak için.2 hafta önce amazonda indirimsiz 10.999 dü 9 taksit vardı