Bilgisayarim yandi yardim edin

Reaksiyon skoru
75
Bütçe
70000
Trafodaki sorun sonucu bilgisayarim yandi. Sirket bana yeni bilgisayar almam gerektigini her parcasinin yandigini soyledi. Benim parcalarimin guncel 0 fiyati 70 bin tl. Bu kadar butce verirlerse nasil bir bilgisayar kasasi almaliyim?

Dava işleri falan filan elektrik dağıtım firmasından çıkartabilme ihtimaliliniz var bence hocam bilen birine danışın

70 bini senin ödemen gerekmiyor. Elektrik firması ödemesi lazım.

70 bini senin ödemen gerekmiyor. Elektrik firması ödemesi lazım.
Dava işleri falan filan elektrik dağıtım firmasından çıkartabilme ihtimaliliniz var bence hocam bilen birine danışın
Yok hayir zaten elektrik firmasi biz odeyecegiz dedi ama butceyi benim parcalarimin 0 karsiliginda mi verirler yoksa muadillerinin fiyatina bakarak mi onu anlamamistim.

Yok hayir zaten elektrik firmasi biz odeyecegiz dedi ama butceyi benim parcalarimin 0 karsiliginda mi verirler yoksa muadillerinin fiyatina bakarak mi onu anlamamistim.
Fatura neyse odur. Avukat ile sanırsam güncel fiyatına göre de alabilirsin geri ücreti belki. Birilerini bul acilinden etrafında varsa.

Benim bildiğim servise götürursun bilgisayarın yapılır faturasını elektrik şirketine verirsin o da faturaya istinaden ödeme yapar. Yani komşunun kombisi yandı servise yaptırdı, faturayı firmaya verdi faturaya istinaden parasını aldı. Tabi şimdi nasıl bir yol izlenir bilemem ama mantıklı olan servis raporu olması gerek yani elektrikten kaynaklı olduğunu onlarin belgelemesi gerekli.

fatura fiyatını verirler. Fatura fiyatınla güncel fiyatlar arasında çok fark yoksa kabul et kısa sürede alırsın bari

fatura fiyatını verirler. Fatura fiyatınla güncel fiyatlar arasında çok fark yoksa kabul et kısa sürede alırsın bari
Cok fark var ben rami aldigimda 6 bin verdim suan 17 bin
Benim bildiğim servise götürursun bilgisayarın yapılır faturasını elektrik şirketine verirsin o da faturaya istinaden ödeme yapar. Yani komşunun kombisi yandı servise yaptırdı, faturayı firmaya verdi faturaya istinaden parasını aldı. Tabi şimdi nasıl bir yol izlenir bilemem ama mantıklı olan servis raporu olması gerek yani elektrikten kaynaklı olduğunu onlarin belgelemesi gerekli.
Servis tum parcalarimin yandigini soyledi hicbiri tamir olacak duzeyde degilmis ssdlerim bile yanmis.

Cok fark var ben rami aldigimda 6 bin verdim suan 17 bin

Servis tum parcalarimin yandigini soyledi hicbiri tamir olacak duzeyde degilmis ssdlerim bile yanmis.
Servis rapor vermiştir o raporla beraber elektirik firmasina başvur. Muhtemelen fatura üzerinden ödeme yaparlar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,912
Üyeler
190,999
Son üye
Tako08
Geri