❌İndirim Bitti! 3 kg tereyağı 768 Tl🔥🔥🔥🔥

Hocam az aşağı inerseniz zahmet edip fotoğraf bile çekmeyip başka bir satıcının fotoğrafını alıp kırpıp kullanmışlar pek gerçekçi durmuyor

sepete 3 adet ekleyince 3 al 2 öde oluyor GIDA150 kodunu da girince bu fiyata düşüyor

Eye Atalay Mandıra Tereyağı 1 kg (1000 Gr)
Ben bi marketten 3 kg buna benzer bir tereyağı aldım boğazıma ağzıma yapışıyordu ben hayatımda hiç bir tereyağının beni böyle rahatsız ettiğini görmedim. Markete iade edip peynir aldım. Köyden istedim

Ben bi marketten 3 kg buna benzer bir tereyağı aldım boğazıma ağzıma yapışıyordu ben hayatımda hiç bir tereyağının beni böyle rahatsız ettiğini görmedim. Markete iade edip peynir aldım. Köyden istedim
Gıdada zorunlu şartlar dışında güvensiz ürünler almayın. Sağlığın yenisi bulunmuyor.

Patates alıp püre yapın daha ucuz

Migros tereyağı indirimi yaparsa oradan yüklü bir şekilde alın bu sene süt kıtlığı var fiyatlar iyice artar.

"İkinci defa sipariş vereceğim, 2. Siparişi verdik, 2.defa aldik" şeklinde 3 tane yorum var. Sahte yorumlarda genelde bu tür ifadeler geçiyor ve sık tekrar ediyor

Soru da terayağmıdır denilmiş . cevap, kahvaltılık yağdır

Denetim denetim denetim :kizginpeepo:

Biz teyzemden alıyoz full süt 1kgsi 600 tl aw bunlar 3kgsini 700 TL'ye satıyolar birde bize tereyağ soran birine 600 tl diyince bize her yer 250 TL'ye satıyor demişti demek ki satanlar bunlarmış. Yani bazı şeyler indirime giriyor ucuzluyor diye hemen atlamayın almamak daha fazla faydalıdır.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,909
Üyeler
191,181
Son üye
LynxKN
Geri