🔥İndirim Cafe Crown Çekirdek Kahve 1kg 639₺

Deneyen var mı nasıl? Aktif olarak kahve dünyasının çekirdek kahvesini kullanıyorum.

fiyat çok iyi ama 1 kg kahveyi bayatlatmadan tüketebilmek işte bütün mesele o :D günde 2 kere kahve demliyorum 250gr kahve bile ilk açtığım zamanki gibi olmuyor.

Deneyen var mı nasıl? Aktif olarak kahve dünyasının çekirdek kahvesini kullanıyorum.
Kahve dünyasının çekirdeğinden çok az daha sert bir profili var ben de kahve dünyası kullanıyorum. Beğendim ben bu fiyata her türlü çok iyi.

Kahve dünyasının çekirdeğinden çok az daha sert bir profili var ben de kahve dünyası kullanıyorum. Beğendim ben bu fiyata her türlü çok iyi.
Aslında alırmışta tek başıma 1kg bitirmek çok uzun sürüyor alsam kenara koysam bayatlayacak buı sefer. Kahve dünyasından devam gibi

Aslında alırmışta tek başıma 1kg bitirmek çok uzun sürüyor alsam kenara koysam bayatlayacak buı sefer. Kahve dünyasından devam gibi
Ağalar bayatlama işinin tek çözümü şarküteriye gidip istediğiniz miktardaki kahve cekirdeklerini vakum poşeti ile vakumlatın. Benim şarküteri tandık olduğu için sıkıntı yaşamıyorum. Tek fark vakum poşedine para verebilirsiniz .

Geri