KASA İçin WiFi adaptör tavsiyesi

Entilus

80+ Silver
Reaksiyon skoru
808
Merhabalar. Olduğum binada Wifi adaptörü kasama uzak kaldığından kabloyla bağlayamıyorum ondan dolayı Wifi ile bağlanabilmem için adaptör lazım bunun için tavsiyelerinizi bekliyorum teşekkürler.

kingboss ac1200 yaklaşık 3 senedir kullanıyorum
2.4 ghzde stabil çalışıyor 5ghzde sapıtıyor uyumlu değil
yanına bt dongle almıstım kulaklık için ikisi birlikte çalıştıramamıştım sinyalleri çakışıyordu
imkanın varsa wifi pcle al

Anakarta bağlanan pci kartlar daha sağlıklı ama istersen usb lerde mevcut ayrıca bütçe belirtirsen daha iyi olur

Alternatif;

Anakarta bağlanan pci kartlar daha sağlıklı ama istersen usb lerde mevcut ayrıca bütçe belirtirsen daha iyi olur

Alternatif;

Mercusys MA32H, AC1300 Mbps, Çift Bant, USB 3.0, Yüksek Çekim Güçlü Wi-Fi 5 USB Adaptör olanı aldım teşekkür ederim

Modemin fiberse 2.4 ve 5 ghz yi ayır. VDSL ise bir şey yapmana gerek yok. Böyle adaptörlerde çakışma yaptığı için stabil bağlantıyı engelliyor.

Modemin fiberse 2.4 ve 5 ghz yi ayır. VDSL ise bir şey yapmana gerek yok. Böyle adaptörlerde çakışma yaptığı için stabil bağlantıyı engelliyor.
Bu satın aldığım tipte nasıl yapabilirim Superonline 100 mbps fiber diye geçiyor

Bu satın aldığım tipte nasıl yapabilirim Superonline 100 mbps fiber diye geçiyor
Gelsin ürün bak kullan. Duruma göre modem ayarlarından mesh kapatarak bölersin. Tabii öyle özellik varsa ki vardır heralde. Halledersin. Gelsin ürün önce bi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,202,802
Üyeler
191,169
Son üye
abdprox
Geri