PG32UCDM3 stoklara girdi fiyatı 79.999 TL.

Bu fiyata oled alıyorsam kendisinin yanmasını bırak başka oled ekranların yanına koyunca onlarında piksellerini onarmasını beklerim :D

Böyle bir fiyatlandırma olamaz şaka gibi bir fiyattan monitörü çıkarttılar. 2 Haftadır falan almak için stoğa girmesini bekliyordum. 1300 Dolar satış fiyatı olan monitörü ne olursa olsun gidip 1800 dolardan satışa çıkarmamalısın. Ha bir de peşin fiyata taksit seçeneği de yok. Bu fiyatın üzerine 10K eklediğinde zaten gidip Samsung S90F gibi üst düzey bir QD Oled TV satın alabiliyorsun. Diğer firmalara da stok gelmesini bekleyeceğim bakalım onlar ne yapacaklar. Bu monitör için 65-70K max sınırım bunun üzerine olan her durumda gidip TV almak çok daha mantıklı.

Hocam sizce G81SF 27" 4K'dan buna geçmeye değer mi ?
Monitörü 31.5 - 32"e çıkarmak istiyorum aslında ama değer mi bilemedim. Hem de agresif kaplamadan glossy'e geçip denesem mi diye de düşündüm.
Xg32ucwmg ve g81sf farklı panel kullanıyorlar. G81sf 27'' 4.nesil tandem oled. Xg32ucwmg 3.nesil woled.

4.nesil woledler bekle

Ya da bunun ucuzlamasını bekle

Bu yeni blacksheild kaplamalı qd oled. Tandem panel yine var. Trueblack500 de var.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Pg27ucdm yerine mantıklı. Giga versiyonu gaming gecesinde 35k düşüyor. Mo27u2

Xg32ucwmg ve g81sf farklı panel kullanıyorlar. G81sf 27'' 4.nesil tandem oled. Xg32ucwmg 3.nesil woled.

4.nesil woledler bekle

Ya da bunun ucuzlamasını bekle

Bu yeni blacksheild kaplamalı qd oled. Tandem panel yine var. Trueblack500 de var.

Pg27ucdm yerine mantıklı. Giga versiyonu gaming gecesinde 35k düşüyor. Mo27u2
Satıcı amazon 9 a böldü iyi oldu teşekkürler 🙏

böyle böyle bir kaç yerde de fiyatlar aynı seviyede. amaç ne anlamadım.

• İnanılmaz
Reaksiyonlar: XPCX
B2B fiyatı konuşulup belirleniyor tedarikçiler çok sınırlı dağıtıcılar belli yani

B2B fiyatı konuşulup belirleniyor tedarikçiler çok sınırlı dağıtıcılar belli yani
1356 usd + kdv yurtdışı temini 8-12 hafta arası fiyat aldım 10 adet fiyatı

60-65k arasına min 3 taksit bulursam çekerim alınabilir fiyat zaten o

bahse varım daha ucuza da dusurebılırsın yıl sonuna kadar
böyle böyle bir kaç yerde de fiyatlar aynı seviyede. amaç ne anlamadım.

1356 usd + kdv yurtdışı temini 8-12 hafta arası fiyat aldım 10 adet fiyatı

60-65k arasına min 3 taksit bulursam çekerim alınabilir fiyat zaten o

Xg32ucwmg aldım geçtim 6 taksit 55bine, arada 25bin tl kalite farkı oldugunu düşünmüyorum

Newegg de fiyatı 1.100 dolara düşmüş bile 1 ay oldu çıkalı. TR fiyatı 60 dan fazla olmamalı

Xg32ucwmg aldım geçtim 6 taksit 55bine, arada 25bin tl kalite farkı oldugunu düşünmüyorum

Newegg de fiyatı 1.100 dolara düşmüş bile 1 ay oldu çıkalı. TR fiyatı 60 dan fazla olmamalı

biri woled diğeri qdoled ben woled sevmiyorum geldiği zaman greybanding testi yapmayı unutma

biri woled diğeri qdoled ben woled sevmiyorum geldiği zaman greybanding testi yapmayı unutma
Daha önce almıştım aynı modelden sonra sattığıma pişman oldum, pg32ucdm falan da kullandım. Qd oled in çizilme sorunu, her ne kadar azalsa da morluk sorunu, tam glossy kaplama olmadığı için hafif matlık biraz tadını kaçırıyor. Tabi 60 bin olsa yeni ürün diye belki tercih edip deneyimlemek isterdim. Ama bence fazladan 25k yok ortada

Daha önce almıştım aynı modelden sonra sattığıma pişman oldum, pg32ucdm falan da kullandım. Qd oled in çizilme sorunu, her ne kadar azalsa da morluk sorunu, tam glossy kaplama olmadığı için hafif matlık biraz tadını kaçırıyor. Tabi 60 bin olsa yeni ürün diye belki tercih edip deneyimlemek isterdim. Ama bence fazladan 25k yok ortada
katılıyorum sana kesinle ederi 80k değil umarım yakın zamanda düşerde bende deneyimlerim oled 4k keyfini. yaklaşık 4 yıldır 2k kullanıyorum 32 inch ips.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,794
Üyeler
191,166
Son üye
Godrilla
Geri