Giga glossy@Tayfunns hocam gigabyte mo27u2 modeli nasıldır? Gaming gecesinde iyi bi fiyata düşerse yapıştırmayı düşünüyorum. Glossy demi bu.
Uygun fiyata düşerse alabilirsin.
Giga glossy@Tayfunns hocam gigabyte mo27u2 modeli nasıldır? Gaming gecesinde iyi bi fiyata düşerse yapıştırmayı düşünüyorum. Glossy demi bu.
Ben pg27ucdm için çalınma ve hasar kaskosu yaptırayım belli oldu.Maşallah favori firmam yine kazığı dayamış. 1800 dolarese satıyor 1300 dolarlık monitoru. Maşallah!
![]()
ASUS ROG Swift OLED PG32UCDM Gen3 Gaming Monitör
ROG Swift OLED PG32UCDM Gen3, 240Hz yenileme hızıyla üstün akıcılığa sahip büyüleyici görseller sunan 32 inçlik 4K QD-OLED panel ile donatıldı. QD-OLED teknolojisi sunan PG32UCDM3, canlı renkler…www.gaming.gen.tr
35k değer mi sence "uygun fiyat" kategorisine girer miGiga glossy
hocam zaten g81sf var bende glossy geçmek istediğim için değiştiriyordum, ondan dolayı depodan kovalamak daha mantıklı geldi. bide newegg falan baktım 600 dolara satılıyor ürün inanılmaz ya.bnece girer pg27ucdm ile aynı paneli kullanıyor. 27inch istiyorsan mantıklı bir model. en yakın rakibi 42k msi 52k asus yani
evet oled ülkemizde halen çok pahalıya satlıyor. 10k koyuyorlar ölüsünehocam zaten g81sf var bende glossy geçmek istediğim için değiştiriyordum, ondan dolayı depodan kovalamak daha mantıklı geldi. bide newegg falan baktım 600 dolara satılıyor ürün inanılmaz ya.
Giga glossy
Bence evet. 4k 27'' Penta Tandem icin uygun fiyat.35k değer mi sence "uygun fiyat" kategorisine girer mi
Xg32ucwg
bu arkadaş neyin muadili idi?
aaa 500tl daha ucuz fdafaddafaaBence evet. 4k 27'' Penta Tandem icin uygun fiyat.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Xg32ucwg
Aynı panel ve aynı kaplama. LG versiyonu sadece.
Hocam sizce G81SF 27" 4K'dan buna geçmeye değer mi ?Bence evet. 4k 27'' Penta Tandem icin uygun fiyat.
Xg32ucwg
Bence evet. 4k 27'' Penta Tandem icin uygun fiyat.
Xg32ucwg