PG32UCDM3 stoklara girdi fiyatı 79.999 TL.

Maşallah favori firmam yine kazığı dayamış. 1800 dolarese satıyor 1300 dolarlık monitoru. Maşallah!
Ben pg27ucdm için çalınma ve hasar kaskosu yaptırayım belli oldu.
Bu fiyatlarda bozulursa falan ne yaparız.

35k değer mi sence "uygun fiyat" kategorisine girer mi
bnece girer pg27ucdm ile aynı paneli kullanıyor. 27inch istiyorsan mantıklı bir model. en yakın rakibi 42k msi 52k asus yani

bnece girer pg27ucdm ile aynı paneli kullanıyor. 27inch istiyorsan mantıklı bir model. en yakın rakibi 42k msi 52k asus yani
hocam zaten g81sf var bende glossy geçmek istediğim için değiştiriyordum, ondan dolayı depodan kovalamak daha mantıklı geldi. bide newegg falan baktım 600 dolara satılıyor ürün inanılmaz ya.

hocam zaten g81sf var bende glossy geçmek istediğim için değiştiriyordum, ondan dolayı depodan kovalamak daha mantıklı geldi. bide newegg falan baktım 600 dolara satılıyor ürün inanılmaz ya.
evet oled ülkemizde halen çok pahalıya satlıyor. 10k koyuyorlar ölüsüne

Son düzenleme:
Gen 5 21:9 uwqhd modeller 60k dolaylarında stoklarda kısa süre kaldı adet sayısı azdı hızlıca bitti, gen 4 16:9 uhd bu msrp ile 80 bin belirlenmesi saçmalık ötesi.

Son düzenleme:
Monitorun ederi bu diyenler mağazanın çalışanları sanırım. Aynı firma xg32ucwmg yi ilk getirenlerdendi ve 60k dan sattılar ne zaman vatana 50k dan stok girdi fiyatları aşağıya çektiler. Xg32ucwmg ile bu monitör msrp si arasında 300 dolar fark olsa edeceği en fazla 65k

Asus bir süredir oled monitörleri abd fiyatına yakın fiyatlandırıyor ülkemizde. Hem de avrupadan önce stok gönderiyor. O yüzden olay tamamen fırsatçılık. Yukarıda bir arkadaşda 80k üzerinden vergileri düşerek 1300 dolar bulmuş. Aynen Asus retail fiyattan satıyor bu firmalara :D

Bunlara stok geldiyse 2-3 gün sonra vatana da stok girer bakalım onlar ne yapacak. En kötü günü birlik almanya bileti ile amazon.de den alır %19 da tax free mi alır dönerim.

Aç gözlüler.

Bence evet. 4k 27'' Penta Tandem icin uygun fiyat.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Xg32ucwg

Aynı panel ve aynı kaplama. LG versiyonu sadece.
Hocam sizce G81SF 27" 4K'dan buna geçmeye değer mi ?
Monitörü 31.5 - 32"e çıkarmak istiyorum aslında ama değer mi bilemedim. Hem de agresif kaplamadan glossy'e geçip denesem mi diye de düşündüm.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,951
Üyeler
191,186
Son üye
GİRİŞ
Geri