❌İndirim Bitti! Tangzu Wan'er Sg II Red Lion Edition 1999₺

teşekkür ederim bekliyorum, bir de kefine klean bass olarak tatmin eder mi sizce müzik de
biraz haksizlik etmisim, belki bfde sikinti vardi bilmiyorum. ama baya ses kasiliyor csde.

kefine klean hic dinlemedim ama neutral bir iem, haliyle bass daha az olacaktir. ben de basshead degilim fakat biraz siddetli/govdeli bass seviyorum.

klean 40-50 dolara satilan bi model. red lion 23 dolar. iki kat fiyat farki var ama trde birbirlerine cok yakinlar. bir tane iem alip durmayacaksan, yani bir nevi hobi olacaksa kupon/cashback ayarlayip red lion alabilirsin, zira kutu icerigi dolu dolu ve ileride alacagin modellerde kullanabilecegin 2 farkli eartips seti ile geliyor. tasima cantasi falan da var. ben olsam secimimi buna gore yapardim. bir tane alip uzun sure sadece onu kullanacaksam klean alirdim.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

klean alacaksan ve nemli bir sehirde yasiyorsan silica gel almayi unutma.

Ekler

• dm.webp
    dm.webp
    41.6 KB · Hit: 16
  • kf.webp
    kf.webp
    69.4 KB · Hit: 15
çok teşekkür ederim o kadar uğraştırdım seni, şansımı bu iemden yana kullanmak istiyorum. düz sg 2 yi alasım vardı aklım ondaydı fakat bassı tatmin etmez diye vazgeçtim daha sonra bunun yeni çıktığını görünce araştırmak istedim, sorularıma yanıt verdiğin için teşekkürler, bir de fazla kullanmak suretiyle olmasa da spor yaparken kullanmayı düşünüyorum, klean, oksitlenme yapar diye de bi düşünmedim değil

bir de duz wan'er sg 2 modellerine bakabilirsin onlar daha ucuz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,875
Üyeler
191,180
Son üye
nuriozkan
Geri