evet cs2 valorant pubg oynuyorum genelde, bütçe 2500e kadar çıkar ama üstünü vermek istemembutce tam 2k mi?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
bir de hangi fps oyunlari? cs2 mesela? bi 5 10 dk girerim test icin
evet cs2 valorant pubg oynuyorum genelde, bütçe 2500e kadar çıkar ama üstünü vermek istemembutce tam 2k mi?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
bir de hangi fps oyunlari? cs2 mesela? bi 5 10 dk girerim test icin
2500'e kefine klean alinabilir. simdi bi red lioni csde deneyecegimevet cs2 valorant pubg oynuyorum genelde, bütçe 2500e kadar çıkar ama üstünü vermek istemem
teşekkür ederim bekliyorum, bir de kefine klean bass olarak tatmin eder mi sizce müzik de2500'e kefine klean alinabilir. simdi bi red lioni csde deneyecegim
biraz haksizlik etmisim, belki bfde sikinti vardi bilmiyorum. ama baya ses kasiliyor csde.teşekkür ederim bekliyorum, bir de kefine klean bass olarak tatmin eder mi sizce müzik de
aradaki 600tlyi veririm gibi bass içinbir de duz wan'er sg 2 modellerine bakabilirsin onlar daha ucuz.
duzunu kullanmadim o yuzden yorum yapamiyorum ne kadar fark vararadaki 600tlyi veririm gibi bass için
Hocam red lion aldınız mı? Aldıysanız memnun musunuz?aradaki 600tlyi veririm gibi bass için
Ben memnunumHocam red lion aldınız mı? Aldıysanız memnun musunuz?