Çözüldü✓ 2K Çözünürlükte 240-300 hz arası monitor önerisi

Genzo_

80+
Reaksiyon skoru
3
Bütçe
20
Merhabalar yakın zamanda geforce rtx 5070 ve amd ryzen 7 7800X3D'li bir sistem toplayacam. Şuan toplayacam sistem bileşenlerim hazır ama tek eksik olan şey bir monitör. Bana güzel bir gaming mönitör önerebilir misiniz?. hem hikayeli fps türünde oyunlar oynayacam bu nedenden hem güzel 2k çözünürlükte, 240-300 hz arası ve ıps olsun yanı hem fps odaklı oyunlarda hemde hıkayeli oyunlarda beni memnun edecek monitörler önerin. şuan tam monitor alacak butçeyı belırlemedım ama 15-20k arası olursa sevinirim.

Merhabalar yakın zamanda geforce rtx 5070 ve amd ryzen 7 7800X3D'li bir sistem toplayacam. Şuan toplayacam sistem bileşenlerim hazır ama tek eksik olan şey bir monitör. Bana güzel bir gaming mönitör önerebilir misiniz?. hem hikayeli fps türünde oyunlar oynayacam bu nedenden hem güzel 2k çözünürlükte, 240-300 hz arası ve ıps olsun yanı hem fps odaklı oyunlarda hemde hıkayeli oyunlarda beni memnun edecek monitörler önerin. şuan tam monitor alacak butçeyı belırlemedım ama 15-20k arası olursa sevinirim.
Bunlardan Birini Alabilirsin Hocam .

Asus Olan Modelde ( Pivot Özelliği Yok )

O Yüzden Bu Stand İle Çok Güzel Olur .

Yüksek Hz İstiyorsanda Bu Modeli Öneririm .

Son düzenleme:
oled al 20k ıps için çok yüksek mebla.

Bunlardan Birini Alabilirsin Hocam .

Asus Olan Modelde ( Pivot Özelliği Yok )

O Yüzden Bu Stand İle Çok Güzel Olur .

Yüksek Hz İstiyorsanda Bu Modeli Öneririm .

Önerileriniz için teşekkür ederim beyler

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,797
Üyeler
191,166
Son üye
Godrilla
Geri