Youtube Kanal İçin Tavsiye

Mehmet_3117

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
153
Merhaba Ben Mehmet Youtube İşiyle Uğraşıyorum Kanallım 1 yıldır video atıyorum total izlenmem 5.8m olcak kanalım türkiyede yapılmayan müzik videolarını yapan bir youtuberum size sormak istediğim kanalımı nasıl gelişimini hızlandırabilirim Aylık kitlem 160Bin
2026 içinde 100b abone olmaya çalışıyorum

Kanal Analiz Fotoğrafı tıkla

Merhaba Ben Mehmet Youtube İşiyle Uğraşıyorum Kanallım 1 yıldır video atıyorum total izlenmem 5.8m olcak kanalım türkiyede yapılmayan müzik videolarını yapan bir youtuberum size sormak istediğim kanalımı nasıl gelişimini hızlandırabilirim Aylık kitlem 160Bin
2026 içinde 100b abone olmaya çalışıyorum

Kanal Analiz Fotoğrafı tıkla
Kısaca Etiketleri Ve Gündemi Takip Edip İçerik Üretmen Güzel Gelişim Sağlar .

Ben de benzer şekilde TR'de "zamanında" yapılmayan tarzda içerikler yapmistim. Ondan yola çıkarak;
Eğer müzik hakkında yaptığın içerik daha niş kalıyorsa, kitlenin ilgisini çeken içeriğe el atman gerek.
Mesela sen sadece meraklısının ihtiyacı olabilecek içeriği yaparsan sadece onlara hitap edersin. O da maalesef hedef kitleyi büyütmeye yetmiyor. İhtiyacı olan elmas buluyor orası ayrı.
Ancak sen gidip "rapçi beat yapma" tarzı genele hitap eden ancak entelektüel olmayan ceesy içerikler yaparsan etkileşim sağlar.

Misal bana diyorlar 'hazır sistem inceleme videoları at" diye. Bu benim takipcimi en az ikiye katladı ancak tercih etmeyip kitleyi belli bir seviyede filtreleyebildim. Populeritenin kötü tarafı işte : Ne kadar çok takipçi = "bu kim la. Bu adam biri galiba takıp edeyim" diye gelenler = niteliksiz takipçi (benim tabirimle embesil ordusu)

Emeğine sağlık.

Verebileceğim en önemli tavsiye hiç pes etmeden aynı hızla devam et.
Düşüşler ve duraklamalar hiç moralini bozmasın.

Geri