PC'ye 1-3 saniye boyunca garip takılmalar oluyor.

Mikro stutter'a benziyor, gpu driver'ıyla ilgili diye düşündüm o yüzden. Hangi tarayıcı ve siteden bu arada ses ?
direkt pcde oluyo, 3 sanıye boyunca ardarda donuyor sesler kesiliyor kulaklıktan patpat sesler geliyor

benzer sorunları bende yasıyordum pbo ayarını kapattım duzeldı asırı nadır oluyo autoda dursa bıle kapa
mantıklı olabilir aslında autoda kullanıyorum sanırım su an ben, pbo acınca pc 5 sanıye sonra siyah ekran verıp res atıyo islemcimle alakalı bır sey olabılır. Cok performans duser mı?

direkt pcde oluyo, 3 sanıye boyunca ardarda donuyor sesler kesiliyor kulaklıktan patpat sesler geliyor
tamam yine de üşenmezsen eski driverları denemeni öneririm
ek olarak youtube'dan ise müzik, hardware acceleration ile ilgili de olabiliyordu sanırım onu bi araştır istersen

tamam yine de üşenmezsen eski driverları denemeni öneririm
ek olarak youtube'dan ise müzik, hardware acceleration ile ilgili de olabiliyordu sanırım onu bi araştır istersen
kral yok sekmeler ve ya oyunlar da olmuyo direkt pcde oluyo

mantıklı olabilir aslında autoda kullanıyorum sanırım su an ben, pbo acınca pc 5 sanıye sonra siyah ekran verıp res atıyo islemcimle alakalı bır sey olabılır. Cok performans duser mı?
cok denılcek kadar degıl. bır deneyın ayrıca ram hızlarınızıda ayarların eger ayarlanmamıssa

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,207,227
Üyeler
193,299
Son üye
knkbune
Geri