Çözüldü✓ 85-90K Arası Kasa Toplama Önerisi

Corsair 3500x 750w kasasını yaklaşık 7700 tl ye buldum sizce alınır mı
Alma hocam ucuz değil o kasa. O paraya 850w gold psu lu satılıyordu.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ayrıca MSI A850GL alabiliyosun 5300e ondan sonra istediğin kasayı al. Senin seçtiğin ucuza gelmiyor ki. 750w dandik psu var içinde. Muhhtemelen CX750 koymuşlardır.

Ayrıca MSI A850GL alabiliyosun 5300e ondan sonra istediğin kasayı al. Senin seçtiğin ucuza gelmiyor ki. 750w dandik psu var içinde. Muhhtemelen CX750 koymuşlardır.
Önerdiğiniz benzer model kasa varmı?

kronik bir sıkıntısı yoksa alabilirim
Kasanın ne kroniği olacak hocam. En fazla üstünde gelen fanların kalitesi biraz az olabilir oda çoğu kasada var bence stok fanlar kaliteli olmuyor pek. Arctic P12 leri döşersiniz mis gibi takılırsınız.

kronik bir sıkıntısı yoksa alabilirim
Ama bu kasaların üst panel cam olduğu için sıradan kasalara göre hava akışı biraz daha zayıf hocam bunu bilerek alın da sonradan sıkıntı olmasın bilgilendireyim. Show case biraz bunlar.

Kasanın ne kroniği olacak hocam. En fazla üstünde gelen fanların kalitesi biraz az olabilir oda çoğu kasada var bence stok fanlar kaliteli olmuyor pek. Arctic P12 leri döşersiniz mis gibi takılırsınız.

Ama bu kasaların üst panel cam olduğu için sıradan kasalara göre hava akışı biraz daha zayıf hocam bunu bilerek alın da sonradan sıkıntı olmasın bilgilendireyim. Show case biraz bunlar.
Hava akışı açısından sormuştum bende ciddi bi sıcaklık farkı yaşarsam düşünecektim ama fazla fark olmaz derseniz alacağım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,208,341
Üyeler
194,339
Son üye
F.unlu
Geri