Samsung Odyssey G7 LS37FG750EUXUF 37" 1 ms 4K Curved 165 Hz Alınır mı?

Sakin

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
177
Bu monitörü gözüme kestirdim. 32" üstü hikayeli oyunlarda dizi filmde ve cad programlarında kullanılacak, yenileme hızından önce görüntü kalitesini önceleyen bir ürün arıyorum. Bu iş görür mü dersiniz? Limit 30000. Teşekkürler.

Bu monitörü gözüme kestirdim. 32" üstü hikayeli oyunlarda dizi filmde ve cad programlarında kullanılacak, yenileme hızından önce görüntü kalitesini önceleyen bir ürün arıyorum. Bu iş görür mü dersiniz? Limit 30000. Teşekkürler.
@Tayfunns

Son düzenleme:
Hızlı Edge Lit VA için bu paraya almazdım fiyatı fazla, fikir almak için redditte G75F yazarak aratabilirsiniz.

37" 16:9 40" 21:9 iki modelinde karışık açılan konuları mevcut.

40" 21:9

Teşekkür ederim. Neredeyse hiç anlamadığım bir konu. Biraz araştırmaya çalıştım ama bu ürünle ilgili pek bir şey bulamayınca vazgeçtim almaktan. 32" yanmayan dizi film hikayeli oyun odaklı bir monitör öneriniz varsa onlara da bakabilirim. Gündem hep oled fakat kullanım ömürleri hakkında biraz çekincelerim var. Bir yandan çok sıkıntılı olsa bu kadar kişi ilgi göstermezdi herhalde diyorum. Sizin fikriniz nedir?

VA MiniLED modeller ülkemizde hala yaygın değil malesef.

Bütçenizi 32" 4k oled modeller için yukarıya çekmeniz gerekiyor.

Son düzenleme:
VA MiniLED modeller ülkemizde hala yaygın değil malesef.

Bütçenizi 4k oled modeller için yukarıya çekmeniz gerekiyor.

Aslında fiyat önemli değil benim için hak ettikten sonra. Oled ekranla ilgili çekincemden dolayı bunu sordum ve eski bir ürün içinde 30k dan fazlasını vermek istemedim. Hak edeceğini düşündüğünüz her hangi bir fiyata alabilirim.

bu iki gibi mesela ama bu civarda daha iyi seçenekler var mıdır bilmiyorum. Mesela bir tane asus var bana sorsanız aynı monitör ama 66000 şuanda.

@Sakin

Yeni gelecek 32" modelleri bekleyin kesinlikle eğer bütçenizde sıkıntı yaratmayacaksa.

Son düzenleme:
@Sakin

Yeni gelecek 32" modelleri bekleyin kesinlikle eğer bütçenizde sıkıntı yaratmayacaksa.

Teşekkür ederim, bekleyebilirim. Yeni modellerde panel ile ilgili değişiklikler mi var? Biliyor musunuz? Birde genel olarak hangi markanın ürünlerini takip etmek lazım? Hangileri kaliteli? Samsung panel üreticisi telefonlardan biliyorum başka önerileriniz olur mu? Asuslarda da sensör varmış örneğin.

Evet var, asus pg32ucdm3 modeli belirlenen msrp için şişirilmiş yüksek fiyattan geldi.

Son düzenleme:
Geri