Bu monitörü gözüme kestirdim. 32" üstü hikayeli oyunlarda dizi filmde ve cad programlarında kullanılacak, yenileme hızından önce görüntü kalitesini önceleyen bir ürün arıyorum. Bu iş görür mü dersiniz? Limit 30000. Teşekkürler.
@TayfunnsBu monitörü gözüme kestirdim. 32" üstü hikayeli oyunlarda dizi filmde ve cad programlarında kullanılacak, yenileme hızından önce görüntü kalitesini önceleyen bir ürün arıyorum. Bu iş görür mü dersiniz? Limit 30000. Teşekkürler.
Hızlı Edge Lit VA için bu paraya almazdım fiyatı fazla, fikir almak için redditte G75F yazarak aratabilirsiniz.
37" 16:9 40" 21:9 iki modelinde karışık açılan konuları mevcut.
Reddit - Please wait for verification
www.reddit.com
40" 21:9
![]()
Testpilot: Samsung Odyssey 7 G75, 40-tum 5K-gaming
Thomas "Laxpudding" Ytterberg testar en "särpräglad best" till skärm.www.sweclockers.com
VA MiniLED modeller ülkemizde hala yaygın değil malesef.
Ffalcon TVler satışa geldi yakın bir süre önce, monitör modellerini hala getirmiyorlar.
500 dolar civarı mini LED monitor önerisi
Bütçe konusunda sıkıntı yok ama Q OLED monitörlerden yanma ve bazı sıkıntı olabilecek şeylere karşı mini LED almak istiyorum. 4K ekran kartım RX 6950 XT bazı modellere baktım onlar şunlardır. MSI MAG 274 updf E16m 4K 160Hz 500 euro. KTC mini LED M.27p6 4K 27 160 Hz 400 euro. AOC U27g4xm 4K 160...www.technopat.net
Reddit - Please wait for verification
www.reddit.com
Bütçenizi 4k oled modeller için yukarıya çekmeniz gerekiyor.