Corsair Nautilius 240RS ARGB AIO Sıvı Soğutma 2.999TL Mediamarkt

Rickkyy

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
580
Deepcool 240mm konusu çok rağbet gördüğünden açıyorum. Kasanızda 360mm desteği yoksa ucuz 360mm'den daha iyi değerler alırsınız ;
Alternatif trendyol link ; https://ty.gl/u2ppc52rmu1hi
Ekstra seçenek (Kuponla 2500) ;

Son düzenleme:
LT520'nin ne kadar iyi bir soğutucu olduğu konusunda bilgin yok.
Kıyasladığın soğutucuların birisi 5000TL birisi 3000TL haberin olsun :D Nautilius kaliteli bir soğutucu, Lt520 giriş, orta seviye F/P soğutucusu. Segmentleri farklı.

Piyasanın 1k altında değerlendirilebilir ihtiyacı olan
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Trendyolda kupon varmı 2500 e nasıl düşürebilirin

LT520 ile farkı nedir? neticede ikisi de güzel markalara aitler
Dostum bu soğutucunun 360mm olanı 6200 altına düşmüyor, LT520 denilen soğutucunun 360mm'si 3700'e düşer sürekli. Segment farkı var. Bu alabileceğin çok iyi soğutuculardan biri, deepcool ise sıvı soğutucum olsun soğutucusu. Deepcool giriş segmentin bir tık üstü, orta tier kabul edilme sınırında. Deepcool'un fanları ve pompasıda corsair'e göre agrasiftir. Kıyaslanması için aynı segment ürünü olması lazım, aynı segmentte değiller.

Ben bu soğutucuyu almayı düşünüyorum fakat anakartımda ARGB girişi yok, ARGB özelliğini nasıl kullanabilirim

Kıyasladığın soğutucuların birisi 5000TL birisi 3000TL haberin olsun :D Nautilius kaliteli bir soğutucu, Lt520 giriş, orta seviye F/P soğutucusu. Segmentleri farklı.
Sadece marka büyüklükllerine bakarak kafandan tier'lar uyduruyorsun. Deepcool LT serisi arctic liquid ve lian li galahad gibi S tier seviyede ürünler. LT520 ile bu soğurucu arasında segment farkı var orası doğru ama LT520 fersah fersah önde.

Kullanıcı tarafından oluşturulmuş olmasına bakma, bunlar hepsi test edilerek ve ya test videoları analiz edilerek oluşturulan tier listler.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,817
Üyeler
192,810
Son üye
GenixKey
Geri