Öneri Samsung S25 Ultra mı iPhone 17 mi

6 aydır S25 ultra kullanıyorum, arkadaşlarımdan da iphone 17 ve türevlerini kullanan çok adam var. Yazacaklarım tamamen kendi gözlemlerimdir.
S25 Ultra ile iphone 17 kamerasını karşılaştırsak arka kamerada s25 ultra çok çok çok çok önde. Ön kamerada iphone 17 önde. zaten iphone 17 arka kamerada çok çok iddialı bir cihaz değil. gerçi kaçımız o arka kamera sensörlerini verimli kullanıyoruz ki? Standart bir kullanıcıysan ikiside seni üzmez.
Ekran kalite olarak s25 ultra tarafında çok daha iyi. Boyut olarak büyük bir telefon ama tek elde kullanacağım diyorsan dezavantaj olabilir.
AI tarafını konuşmaya bile gerek yok, s25 ultra çok daha iyi.
Pil olarak s25 ultranın pili 12 saatte bitiyorsa iphone 17 11 saatte bitiyor. yoğun kullanımlarda birebir test ettim kendim. ikiside rahat 1 gün döngüsünü çıkarıyor. aman aman bi' fark yok ama s25 ultra önde.
ben bugün yine alacak olsaydım s25ultra alırdım, ama iphone 17 kötü bir telefon mu? Hayır.
Cevabınız için teşekkürler peki bildirimlerin s25u geç geldiğini söyleyen kullanıcılar var böyle bir durum ile karşılaştınızmı?

Geri