Kendi aracınla kurye

Reaksiyon skoru
76
benim şuan sade b sınıfı ehliyetim var. hangi belgeleri almam lazım hangi firmayı önerirsiniz trendyol yemeksepeti migros vb ve süreç nasıl işliyor çalışan veya tecrubesi olan varsa anlatabilir mi

benim şuan sade b sınıfı ehliyetim var. hangi belgeleri almam lazım hangi firmayı önerirsiniz trendyol yemeksepeti migros vb ve süreç nasıl işliyor çalışan veya tecrubesi olan varsa anlatabilir mi
birkaç kargo şirketinde ve migros,şok gibi yerlerde çalıştım kargo şirketleri için araç yılı (ticari olmak şartıyla) pek önemli değil,başlangıç seni bayağı zorlayacağı için 1 ay boyunca az pakete çıkarırlar daha sonra normal pakete çıkmaya başlarsın, bir kaç sene önce en iyi parayı trendyol ve kolay gelsin veriyordu şimdi nasıl bilmiyorum.Trendyola yaklaşık 4-5 yıldır başvuran arkadaşlarım var henüz dönüş almadılar.A101 -şok file her gün ve 12 saat çalışma , migros haftada bir tatil 12 saat çalışma özellikle migros bana işkence gibi gelmişti 8-9 poşeti asansörsüz 5. kata çıkarıyordum ve onlarcası böyleydi. Kargoda kafan markete göre biraz daha rahat olur. Srcye gelirsek polis kontrolünde bana srcen var mı yok mu diye sorulmadı ama hiç sorulmayacağı anlamına gelmiyor ,bazı kargo şirketleri özellikle belgeyi istiyor ama çoğu firma pek sallamıyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,922
Üyeler
192,831
Son üye
Eymen1719
Geri