❌İndirim Bitti! Tangzu Wan'er Sg II Red Lion Edition 1999₺

maalesef hocam çok geç farklı bir tane aldım pişman da değilim :D
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

klean tam neutral tonaliteye sahip bir iem. hiçbir şeyi çok iyi yapmıyor, ama her şey "yeterli" seviyede. Biraz sıkıcı geliyor bana böyle kulaklıklar. Bir de artık SV versiyonu çıkmışken, eski pirinçten nozzlelı modeli ben tercih etmezdim. Neutral target olarak cadenza 2 geldi yine wraith'e, o da değerlendirilebilir. Bugün onu deneyeceğim bakalım :)

klean tam neutral tonaliteye sahip bir iem. hiçbir şeyi çok iyi yapmıyor, ama her şey "yeterli" seviyede. Biraz sıkıcı geliyor bana böyle kulaklıklar. Bir de artık SV versiyonu çıkmışken, eski pirinçten nozzlelı modeli ben tercih etmezdim. Neutral target olarak cadenza 2 geldi yine wraith'e, o da değerlendirilebilir. Bugün onu deneyeceğim bakalım :)
O zaman sizden de bir inceleme bekliyoruz hocam. SV versiyonunu TR'de göremedim maalesef. Ecnebiler de beğenmemiş zaten :D Bakalım birkaç ay oyalar beni sonra çok sürücülü bişey alırız.

O zaman sizden de bir inceleme bekliyoruz hocam. SV versiyonunu TR'de göremedim maalesef. Ecnebiler de beğenmemiş zaten :D Bakalım birkaç ay oyalar beni sonra çok sürücülü bişey alırız.
SV beğeniliyor ya, ilk versiyonuyla farkı yok o kadar

SV beğeniliyor ya, ilk versiyonuyla farkı yok o kadar
Gördüğüm olumsuz yorumlar zaten öncekiyle farkı olmamasından dolayıydı. Nozzle muhabbetini bilmiyorum TR'de göremediğim için bakmadım o kadar.

Gördüğüm olumsuz yorumlar zaten öncekiyle farkı olmamasından dolayıydı. Nozzle muhabbetini bilmiyorum TR'de göremediğim için bakmadım o kadar.
Oksitleniyor pirinç olduğu için. Silikajel alıp kılıfına koyarsan geciktir/önlersin.

Red lion görüntü olarak çok agrasif dışarda kullanmaya utanırım cadenza 2 güzelmiş imcelemeyi bekliyorum.
Oksitleniyor pirinç olduğu için. Silikajel alıp kılıfına koyarsan geciktir/önlersin.
Silika jel nereden bulunur ben biliyorum collajen markasının omega 3 balık yağını satın alırsanız içinde minik silika jellerden var.

Tamamdır hocam teşekkür ederim 🙏🏻
Silica jel nereden alınır biliyor musunız ben biliyorum

Red lion görüntü olarak çok agrasif dışarda kullanmaya utanırım cadenza 2 güzelmiş imcelemeyi bekliyorum.

Silika jel nereden bulunur ben biliyorum collajen markasının omega 3 balık yağını satın alırsanız içinde minik silika jellerden var.

N11 hepsiburada gibi pazaryerlerinde var. Hobi ürünleri satanlar satıyordu, ucuzlar baya

Silika jel şeklinde aratınca çıkar

Kargo gecikti. Anca bugün alabildim. Şu an dinliyorum, gerçekten neutral bir iem imiş. Tang sancai balanced bore medium size tips, topping dx1 dac amp ile flac dinliyorum, memnun ediyor. Vokaller ne çok önde, ne de geride. Basslar sönük değil fakat, etkileyici şekilde punchy değil. Konuyla alakalı olarak red lion'a göre bassları zayıf haliyle. Konfor olarak kullandığım en rahat iemlerden biri olabilir. Kulağımda mı değil mi belirsiz.

Şimdi tang sancai wide bore geçtim, vokaller biraz daha açıldı ama sibilance yok. Balanced-narrow bore'dan daha iyi duruyor şimdilik.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,206,357
Üyeler
193,006
Son üye
arslnrn
Geri