🔥İndirim 💥 11.999 TL !!! Efsane KTC H27E6 2K 300-320Hz IPS Monitör Stoklarda 💥

Maliyeti amerikadaki adamla buradaki adama aynı. Sadece %10 civarı vergi farkı var türkiyede. Amerikadaki adam 220 satıp kâr edebiliyorsa türkiyedeki 11000 e satıp kâr edebilir.
maliyetin bir olduğunu bana kanıtlayabilir misin? kaç dolar bu ürünlerin maliyeti?

neden hocam fiyatı daha düşük aynı özelliklerde panel bilgisi var mı elinde
H27e6 ve MAG274QRFw x32 ile aynı paneli kullanıyor.

Şahsen bu bütçede AOC Q27G42XNE alırdım. IPS glow çekilmez.
10622.webp

Teknoklik nasıl gaming gen ben beta plus diye biliyorum.

Arkadaşlar bu monitör kağıt üzerinde tam aradığım özelliklere sahip. sizce alınır mı? bilen abilerim ablalarım acil bilgi versin seri sipariş gireceğim

H27e6 ve MAG274QRFw x32 ile aynı paneli kullanıyor.

Şahsen bu bütçede AOC Q27G42XNE alırdım. IPS glow çekilmez.
Alıntıyı görüntüle
Bu görsel çok yanıltıcı. Normal VA ile Miniled VA çok farklı. Miniled dışındaki IPS ve VA arasında böyle bir seviyede fark yok. Miniled arasındada bu kadar fark yok. Birde bir görsel karanlık ortamda bir görsel aydınlık ortamda çekilmiş. Hiç şeffaf bir kanal değil bunu çeken kimse taraflı inceleme yapmış.

Arkadaşlar bu monitör kağıt üzerinde tam aradığım özelliklere sahip. sizce alınır mı? bilen abilerim ablalarım acil bilgi versin seri sipariş gireceğim
inceleme konusuna bak çok iyi monitör alınmaması için bir sebep yok
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

al geç kanka üzmez ,diğer konulara da bak

Bu görsel çok yanıltıcı. Normal VA ile Miniled VA çok farklı. Miniled dışındaki IPS ve VA arasında böyle bir seviyede fark yok. Miniled arasındada bu kadar fark yok. Birde bir görsel karanlık ortamda bir görsel aydınlık ortamda çekilmiş. Hiç şeffaf bir kanal değil bunu çeken kimse taraflı inceleme yapmış.
Yoo farklı değil bu panelin yapısında olan bir kusur. Panel aynı tek fark arka aydınlatma. Panel ile arka aydınlatmaya karıştırmayın. IPS glow hemen hemen tüm IPS panellerde oluyor, VA da ise bunun yerine VA glow var ve aşırı rahatsız etmiyor. Tftcentral'ı monitör konusunda belirli bir seviyeye ulaştıktan sonra gördüm bunu dememde sakınca yok bence izlediğim kadarıyla çok kaliteli bir kanal. Va nın eksilerine de değiniyor. Tek bir fotoğraftan kanalı kötülemeniz doğru değil. Çok kaliteli profesyonel bir kanaldır. Ayrıca daha çok IPS glow sorunu karanlıkta göze çarpan bir sorun kıyas için karanlıkta yapmanız gerekir. Ayrıca içeriği görmeden tek bir kareden kötülüyorsunuz ön yargıya gerek yok bence.
10647.webp

Geri