Yardım Coil wine çözümü var mı?

Matteo

80+
Reaksiyon skoru
37
Bende MSI Mech 6700 XT kart var, oyun oynadıktan sonra geçmeyen bir coil wine sesi geliyor. Yapay zekaya sordum bobinlerden olur diyor güç kaynağı hava akışı gibi çözümler söyledi ama merak ediyorum, bu illetin bilinen NET bir çözümü yok mu?

uv deneyebilirsin ama çözüm olur demek zor %100 işe yarayacak bişey değil. başka bişey yapamazsın fiziksel bir olay

Berbat bişey benimde laptopumda var gittikçe ses artıyor garanti kapsamınada girmiyor umarım birgün yanarda cihazın değişimini yaptırırm diye dua ediyorum.

Çözümü sorunlu kartı değiştirmek ama aldığın yeni ekran kartında %90 ihtimal yine çıkacak. Aslında bütün ekran kartlarında var kimi ekran kartında duyulacak seviyede kimi ekran kartında daha az duyulmayacak seviyede. Kısacası güç çeken her bobin ses yapar.

Undervolt yada fps sınırlamadan başka çözümü yok, şaka şaka var kartı satıp kurtulmak.

Bildiğim kadarıyla bu sorun Amd ekran kartlarında daha sık oluyor ve kesin bir çözümü yok, benim arkadaşım sesi duymamak için kulaklığı takıp oyunun sesini iyice açıyor ve kasayı kendisinden bir tık uzakta tutuyor kendince işe yaradığını artık rahatsız olmadığını söylemişti

Bende MSI Mech 6700 XT kart var, oyun oynadıktan sonra geçmeyen bir coil wine sesi geliyor. Yapay zekaya sordum bobinlerden olur diyor güç kaynağı hava akışı gibi çözümler söyledi ama merak ediyorum, bu illetin bilinen NET bir çözümü yok mu?
Anc li bir kulaklık al coil whine sesini duymamış olursun

Coil whine probleminden dolayı THH ile 2 ekran kartımı sıfırıyla değiştirmiştim. Garantisi varsa ver THH ye sıfırını göndersinler direk.

coil wine konusunda bildiğin güvenli kart var mı
nvidea ekran kartlarında bu sorunla daha az karşılaşırsın ama güçlü kartlarda azda olsa duyma ihtimalin var. Önerim takılmaman tak kulaklığı geç bi süre sonra garipsemiyosun bile

Berbat bişey benimde laptopumda var gittikçe ses artıyor garanti kapsamınada girmiyor umarım birgün yanarda cihazın değişimini yaptırırm diye dua ediyorum.
THH ye başvurursan giriyor. Garantiye takılma.

Geri