Öneri BLUETOOTH HOPARLOR TAVSİYESİ LAZIM

kyemre058

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
832
Bütçe
1500
Arkadaşıma bi hoparlor lazım bluetoothla bağlanabilen ses bombası tarzı bişey de olabilir artık hangisi lazımsa. Film izlerken falan kullanacak çok über kaliteli bişey aramıyorum f/p olan bir şey önerebilir misiniz? hiç anlamıyorum. Bütçe olarak 1500 yazdım ama daha azına bulunabilirse çok iyi olur ama şu fiyata çıksan şu çok iyi dediğiniz bir ürün de olabilir. KABLOSUZ OLMASI ŞART.

QCY SP2
Projeksiyon da film izlerken kullanıyorum. Sesi güzel bass falan iyi filmlerde sesi bozmuyor. Ben genelde 2 filmden sonra şarja takarım o yüzden ne kadar gider bilmiyorum. Üstünde 17 saat şarj gider yazıyor.

120 tl kupon var onu kullan.
TAZE120 kodu olabilir ya da sana özel kupon da olabilir çok emin değilm ama n11 de hep kupon var bu aralar.
2 tane alırsan eşleşiyor ben denemedim ama şimdi fiyat uyguna gelince benimde alıp deneyesim geldi.

QCY SP2
Projeksiyon da film izlerken kullanıyorum. Sesi güzel bass falan iyi filmlerde sesi bozmuyor. Ben genelde 2 filmden sonra şarja takarım o yüzden ne kadar gider bilmiyorum. Üstünde 17 saat şarj gider yazıyor.

120 tl kupon var onu kullan.
TAZE120 kodu olabilir ya da sana özel kupon da olabilir çok emin değilm ama n11 de hep kupon var bu aralar.
2 tane alırsan eşleşiyor ben denemedim ama şimdi fiyat uyguna gelince benimde alıp deneyesim geldi.

Sağolun hocam not aldım.

benim arkadaşımda bundan var bası filan süper iyidi bir araştırın hoşunuza giderse alın bence hocam
Teşekkürler bunuda yazdım hocam listeye.

• Beğen
Reaksiyonlar: swan
Geri