6000Tl'ye 2K Monitör + Hyperx Cloud 3 + Gamepower Klavye Alınır Mı?

Bahoz2162

80+
Reaksiyon skoru
57
Herkese iyi akşamlar dostlar yine ben,
6000tl'ye bu ekipmanların tamamına anlaştım hepsi bir kaç aylık ama kutuları kayıp fatura var garanti sanırsam var,
Satan kişi kredi borcundan dolayı sattığını söylüyor güvenilir birinede benziyor ama her denilenede inanmamak lazım.
Sizce alınır mı?Alınırsa Ederi nedir?Alırken nelere dikkat edilmelidir?
Şimdiden çok teşekkür ederim :)
Monitör:Lg ultragear 1ms 2k ıps 240hz
Klavye:gamepower eva5
Kulaklık:Hyperx cloud 3

Son düzenleme:
Klavye değil de monitörün marka modeli önemli hocam.

1776711707948.webp

6000tl'ye bu ekipmanların tamamına anlaştım hepsi bir kaç aylık ama kutuları kayıp fatura var garanti sanırsam var,
Satan kişi kredi borcundan dolayı sattığını söylüyor güvenilir birinede benziyor ama her denilenede inanmamak lazım.
parayı önden ibandan falan mı alacak

marka model her şey bu fiyatı oynatır 60hz dir bi işe yaramaz değişir yani

Çok sağolun hocalarım dalgınım biraz yazmayı unutmuşum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

elden teslim nakit hocam

yazdım hocam

Ürünler çok iyi hocam ama bana pek inandırıcı gelmedi 6K. Elden alınacaksa belki fırsattır denir değerlendirilebilir ama ürünü incelemeden almamak lazım.

Ürünler çok iyi hocam ama bana pek inandırıcı gelmedi 6K. Elden alınacaksa belki fırsattır denir değerlendirilebilir ama ürünü incelemeden almamak lazım.
aynı düşüncedeyim hocam kesinlikle dikkat etmek lazım ama nasıl dikkat edilebilir o da önemli

Çok sağolun hocalarım dalgınım biraz yazmayı unutmuşum

elden teslim nakit hocam

yazdım hocam
sadece 2k 240hz monitör bile 6kdan fazla eder o işte bir bit yeniği var gibi ama dsjkdhsf

Bunları hepsini 6k ya almanız imkansız. Orda en az 10 binlik malzeme var.

Günahını almak istemem ama bir dalavere döndürebilirler, yok şu dükkandan al parayı bu ibana gönder gibi. Sürüyle dolandırıcılık yöntemi var hangisini diyelim.

Son düzenleme:
aynı düşüncedeyim hocam kesinlikle dikkat etmek lazım ama nasıl dikkat edilebilir o da önemli
anlamayan adamlar bu fiyatlara satabiliyor çokta art niyet aramamak lazım tavsiyem halka açık park gibi bir yerde yanınızda bir arkadaşınızla buluşmaya gitmeniz ve mümkünse yanınızda laptop götürüp ürünleri test etmeniz.

Monitör:Lg ultragear 1ms 2k ıps 240hz
Klavye:gamepower eva5
Kulaklık:Hyperx cloud 3
1800e onu alacağınaa akko fun60 pro al türk telekom kullanıyorsaan idefixte 300t lindirim veriyor

Geri