MCHOSE A7 V2 Pro alınır mı?

sc4rled

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
661
Bütçe
2800
Arkadaşlar uzun araştırmalar sonucu bütçeyi max 2800'e çıkararak bu mouse'u almaya karar verdim. Yorumlarınız neler ya da aynı fiyata ya da daha aşağısına önerebileceğiniz ürünler var mı?

aynı bütceye daha iyisini bulmak cok zor bence almak mantıklı bir fikir

aynı bütceye daha iyisini bulmak cok zor bence almak mantıklı bir fikir
bazıları mekanik switch olduğu için önermiyor ama ben şuana kadar hiç optik switch mouse kullanmadım ona rağmen hiçbirinde bi sorun yaşamadım, optik switch için daha fazla para vermek istemiyorum. zaten bir kaç yıla bi sorun olursa değiştirme gibi bi imkanım da var. siz ne düşünüyorsunuz hocam bu switch muhabbeti hakkında

bazıları mekanik switch olduğu için önermiyor ama ben şuana kadar hiç optik switch mouse kullanmadım ona rağmen hiçbirinde bi sorun yaşamadım, optik switch için daha fazla para vermek istemiyorum. zaten bir kaç yıla bi sorun olursa değiştirme gibi bi imkanım da var. siz ne düşünüyorsunuz hocam bu switch muhabbeti hakkında
hocam eğer profosyonel cs oyuncusu değilseniz bi mouse çok fazla para yatırmanıza gerek yok zaten mekanik switch ve optik switch arasındaki o fiyat farkınada değmez diye düşünüyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,218,010
Üyeler
197,343
Son üye
canarx
Geri