R5 5600 çökme sorunları var mı?

valla bende var da ne gibi durumlarda problem yaşamaktan bahsediyorsun, ben oyun oynarım sadece işlemciden yana herhangi bir problemim olmadı şimdiye kadar uzun zamandır kullanıyorum.
İşlemci niye çöksün? DDR4 platformda çökme sorunu zaten yok eski nesil amd ekran kartı alma yeter
İş işin kullanılacak belki sistem günlerce açık kalacak birkaç yıl önce sorduğumda AMD stabil değil alma demişlerdi şuan yapay zekaya sordum o da intel daha stabil diyor ama bu fark ne düzeyde yapay zeka abartıyor mu yoksa kesin intel almam şart mı ondan emin olamadım.

İş işin kullanılacak belki sistem günlerce açık kalacak birkaç yıl önce sorduğumda AMD stabil değil alma demişlerdi şuan yapay zekaya sordum o da intel daha stabil diyor ama bu fark ne düzeyde yapay zeka abartıyor mu yoksa kesin intel almam şart mı ondan emin olamadım.
Sıraula 2200g, 1600af ve 3600 kullsndım hala 3600 kullanıyorum sistemi asla kapamıyor yeri geliyor 3 hafta 1 ay kapanmadan çalışıyor hem işlemci amd hem ekran kartı , 5 sene oldu totalde bir lere çökmedi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,841
Üyeler
192,816
Son üye
enesars
Geri