GGbaba
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,157
Değmez touch id yokAlıntıyı görüntüle
değer mi ?
Değmez touch id yokAlıntıyı görüntüle
değer mi ?
Hocam telefram gruplarını ne yazıp bulabiliriz, bari onu söylesen
2.5k stok 2 adet, sıfırı 3.5k
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle
Hocam sır değil ya tg kanalları var ama paylaşamıyorum yasak, az araştırmayla çok rahat bulursunuz. Köle olduğu zaman daha fazla atıcam, kölesiz bu kadar oluyor.
1.7k, sıfırı 2.6k.
Alıntıyı görüntüle
Hocam uygulamaya indirim, fırsat gibi aradığın konu ile alakalı keywordleri yaz önüne ne gelirse takip et.Hocam telefram gruplarını ne yazıp bulabiliriz, bari onu söylesen
Asinden tarayan tam olarak ne oluyor hocam? Nereden tarıyorlar tam anlayamadımAlıntıyı görüntüle
asinden tarayan indirmiş bunu ben asin taramıyorum depoyada çok geç düştü en fazla 40 saniye yanılırım normal düşseydi.
Sorma bende o kadar baktım bulamadım vazgeçtimpatron blender düşüyor dedik sana dedikten sonra düşmez oldu![]()
gelirse tagliycem unutmuş değilimSorma bende o kadar baktım bulamadım vazgeçtim![]()
Kaça almıştın hocam garantiden yenileriz uğraşmayı seviyorum değecek fiyattaysaBu tv yi almıştım. Üst tarafdan darbe yemiş. Ekran da çatlakdı. Depoya gelen ürünler kontrol edilmiyor. Tekrar düşerse almayın.
Bugün iade edeceğim.
Next YE-58GFSG8-QLED 58" 147 Ekran UHD 4K Google TV : Amazon.com.tr: Elektronik
Next YE-58GFSG8-QLED 58" 147 Ekran UHD 4K Google TV : Amazon.com.tr: Elektronikwww.amazon.com.tr
depoyu yenileyemezsin benceKaça almıştın hocam garantiden yenileriz uğraşmayı seviyorum değecek fiyattaysa![]()
14143 Tl aldım. üst tarafına yumruk atmışlar sanki uğraşılcak bi tarafı yokKaça almıştın hocam garantiden yenileriz uğraşmayı seviyorum değecek fiyattaysa![]()
var hocam en kötüsünden en iyisine kadar 30 gün koşulsuz şartsız iade var. bozulursa 1 ay sonra para iadesi var.Arkadaşlar depo ürünü yani kullanılmış yeni gibi açıklaması olan ürünler de yine iade hakkımız var mı?
Sıfır da 30 gün yazıyor ama ikinci el de öyle bir açıklama yok sormak istedim. Teşekkür ederim hocamvar hocam en kötüsünden en iyisine kadar 30 gün koşulsuz şartsız iade var. bozulursa 1 ay sonra para iadesi var.