R5 7600 & RX 9060 XT sistemde micro stuttering sorunu

Xrosen1

80+
Reaksiyon skoru
9
Merhaba arkadaşlar 3 hafta önce sarı siteden bu sistemi satın aldım ama 3 haftadır doğru dürüst kullanamadım. Çoğu oyunda 2k monitör ile anlık donmalar yaşıyorum.
Bios güncel işlemci pbo ve curve undervolt yapılı. Ram expo2 5600 mhz de çalışıyor. biliyorum parçalar giriş seviye ama böyle sorunlar yaşamam normal değil ürünleri garantisi mevcut varsa çözümünü bilen yardımcı olursa çok çok sevinirim.
  • COLORFUL BATTLE-AX B650M-E PRO V14 DDR5 7600M mATX
  • PATRIOT DDR5 PVV516G60C30 6000MHz 1x16
  • AMD RYZEN 5 7600 3.80GHZ 38MB AM5 Tray
  • POWERCOLOR RX 9060 XT 16GB RX9060XT 16G-A
  • HIPER ZOE GAMING MID ATX KASA 600W
  • Thermalright Peerless Assassin 120 SE
  • PNY CS2230 3300/2500 NVMe PCIe M.2 SSD
  • Windows 10 Home AtlasOs

undervoltu kaldır soğutucun işlemcine yeterli soğutma sağlayabiliyor. hatta direk clrcmos'la. daha sonrasında sadece expo devredeyken temiz window 10-11 resmi sürümü kurulumu yap,(kundirikos'lar micro stuttering, inputlag, drop yaşatabiliyor) peşinde ilk anakart markasının önerdiği chipset sürücünü (amdnin sitesinden değil anakartın sitesinden) sonrasında ekran kartının driverınıda amdnin en güncel andrenalin sürümüyle yükleyerek dene.

undervoltu kaldır soğutucun işlemcine yeterli soğutma sağlayabiliyor. hatta direk clrcmos'la. daha sonrasında sadece expo devredeyken temiz window 10-11 resmi sürümü kurulumu yap,(kundirikos'lar micro stuttering, inputlag, drop yaşatabiliyor) peşinde ilk anakart markasının önerdiği chipset sürücünü (amdnin sitesinden değil anakartın sitesinden) sonrasında ekran kartının driverınıda amdnin en güncel andrenalin sürümüyle yükleyerek dene.
Hocam çok zor geliyor şuan internet zaten ölü 400gb oyunu nasıl yüklerim

Yeni win 10 home format attım pbo + curve optimizeri kaldırdım expoyu kapattım. Tüm driverları yükledim chipset allruntimes ekran kartı ethernet falan oyunlarıda yükledim bakalım şimdi bir test edicem. Crimson desert fsr 4 açınca zort oluyordu format öncesi şimdi güncellemede gelmiş bakalım nasıl olucak.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,206,182
Üyeler
192,929
Son üye
fearmpeg4
Geri