Tridentz ve asus anakart uyumlulugu

Reaksiyon skoru
38
selam arkadaşlar. ben de bu görselde görmüş olduğunuz ramler mevcut. uygun fiyata denk düştüğü için ikinci el olarak aldım. ve aldığım kişi Asus tuf b850m plus wifi ile uyumlu oldugunu soyledi. ancak şu an dikkat ettim ve üzerinde expo yazmıyor xmp yaziyor. ilgili anakartın qvl listesinde de acickasi bu modeli bulamadim. 64 gb 6000 mhz cl32 olan model qvl listesinde ancak bendeki 32 gb bu yok. Sormak istediklerim:
- uyumluluk sorunu yaşar mıyım
-EXPO yazmadığı için 6000 mhzde kullanamaz mıyım
- iade kabul ederse iade edip veya tekrar satıp expo model aramali miyim?

Şimdiden teşekkür ediyorum
1000262540.webp

Her ram test edilmiyor o listeye güvenme o kadar.
Kullanırsın 6000 mhz xmp açarak .
Amd için expo önemli diyorlar bende pek anlamıyorum o işten. Daha stabil oluyormuş
İade edip tekrar expo almak içinizi rahatlacaksa değerlendirin içinizde kalmasın

selam arkadaşlar. ben de bu görselde görmüş olduğunuz ramler mevcut. uygun fiyata denk düştüğü için ikinci el olarak aldım. ve aldığım kişi Asus tuf b850m plus wifi ile uyumlu oldugunu soyledi. ancak şu an dikkat ettim ve üzerinde expo yazmıyor xmp yaziyor. ilgili anakartın qvl listesinde de acickasi bu modeli bulamadim. 64 gb 6000 mhz cl32 olan model qvl listesinde ancak bendeki 32 gb bu yok. Sormak istediklerim:
- uyumluluk sorunu yaşar mıyım
-EXPO yazmadığı için 6000 mhzde kullanamaz mıyım
- iade kabul ederse iade edip veya tekrar satıp expo model aramali miyim?

Şimdiden teşekkür ediyorum
Alıntıyı görüntüle
İadeye gerek yok temelde XMP ve EXPO aynı şey. Haricinde manuel ayar çekersen oda olur.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ama baktın hiçbir şekilde stabilite sağlayamıyorsun iade et.

Her ram test edilmiyor o listeye güvenme o kadar.
Kullanırsın 6000 mhz xmp açarak .
Amd için expo önemli diyorlar bende pek anlamıyorum o işten. Daha stabil oluyormuş
İade edip tekrar expo almak içinizi rahatlacaksa değerlendirin içinizde kalmasın
yani hocam şimdi ikinci el aldığım için arkadaş iade alır mi emin değilim he iade olmazsa satarım en kötü. ama açıkçası benim için önemli olan sorunsuz çalışması. hani ben 6000 mhz de sorunsuz kullanabileceksem, mavi ekran veya benzeri hatalar almayacaksam sorun değil benim için. Satan arkadas tuf 850m plus wifi ile uyumlu dedi ancak denemedim tabi henüz. Kendisi de b850 gaming pro ile kullaniyordu

yani hocam şimdi ikinci el aldığım için arkadaş iade alır mi emin değilim he iade olmazsa satarım en kötü. ama açıkçası benim için önemli olan sorunsuz çalışması. hani ben 6000 mhz de sorunsuz kullanabileceksem, mavi ekran veya benzeri hatalar almayacaksam sorun değil benim için
Ben xmp 7200 7000 mhz listede olmayan ramleri kullandım hiç sorun yaşamadım mavi ekran vs Şuanda expo ram kullanıyorum gene bir sorun yaşamıyorum benim ramler de yok listede mesela . İkinci el iade ile uğraşma deneyimleyin sorun yaşarsanız satıp expoya geçersiniz ama o anakart listesini pek önemsemeyin.

Ben xmp 7200 7000 mhz listede olmayan ramleri kullandım hiç sorun yaşamadım mavi ekran vs Şuanda expo ram kullanıyorum gene bir sorun yaşamıyorum benim ramler de yok listede mesela . İkinci el iade ile uğraşma deneyimleyin sorun yaşarsanız satıp expoya geçersiniz ama o anakart listesini pek önemsemeyin.
O halde en garanti yol sistem tamamlanınca deneyim sorun çıkarsa satip ram değiştireyim

Aynı rami bende kullanıyorum. xmp açık . b650 msi anakartında. sıkıntı olmuyor. hiç sorunla karşılaşmadım 2 yıldır.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,206,804
Üyeler
193,132
Son üye
meyv
Geri