Hocam karışmak gibi olmasın ama 18k monitöre vermek yerine 12k ya monitör alıp 7500f çekmeye ne dersiniz?Ryzen 5 5600 ve 9060xt için 24 inç monitör almak istiyorum. Monitörler hakkında fazla bilgim yok
Yardımcı olursanız sevinirim.
bütçe 18.000₺
Anakart+ ram masrafıda varHocam karışmak gibi olmasın ama 18k monitöre vermek yerine 12k ya monitör alıp 7500f çekmeye ne dersiniz?
24" 2K kombinasyonu biraz hacmi daraltır 27" 'e ne dersin ?
Oled alabilirim. 27 büyük gelir diye düşünüyorum. Deneyimleyip almak lazım2K 27inç harici düşünme bence. Bu fiyatlara kadar çıkıyorsan OLED düşünebilirsin biraz daha ekleyip.
Şahsi fikrim HD 24 / 2K 27 / 4K 32 standart olarak böyle olmalı bence ve o fiyata OLED de alabilirsin tabi üstüne yine eklemen gerekecek ama OLED düşünmüyorsan 10k-12k fiyatlarına çok güzel monitörler mevcut bence o fiyatlara çıkmana gerek yok.Anakart+ ram masrafıda var
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Oled alabilirim. 27 büyük gelir diye düşünüyorum. Deneyimleyip almak lazım
Hocam o zaman sıkıntı iş. Ben sisteminizi bilmediğimden yazdım. İsterseniz 18k ya am5 anakart, işlemci, ram alabilirsiniz. Onu da belirteyim.Anakart+ ram masrafıda var
Oled alabilirim. 27 büyük gelir diye düşünüyorum. Deneyimleyip almak lazım
Aynı şeyi önermişiz.27 inç 2k alman lazım. ayrıca 18 e çıkmışsın 20 ye çık oled samsung g5 al dinleme kimseyi.
hocam öyle yapmalı. 18-20k verdikten sonra yani gidip de IPS almazsın ya. OLED alacak keyfine bakacak adam.Aynı şeyi önermişiz.![]()
o da iyidir hocam ktc de iyidir ikisinden birini alabilirsinBu nasıldır ?
Dediğin gibi am5 geçmek daha mantıklı geldi